Θα συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες

Συντάκτης Νewsroom 1 Δεκεμβρίου, 2021 14:39

Θα συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες

Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες μετά την συνάντηση φορέων της περιοχής με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα

Το θέμα γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης αναφέροντας πως μετά από πρόσκληση που απηύθυνε ο ίδιος στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και στους βουλευτές του Νομού την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στην Αθήνα με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα με κύριο και μοναδικό αντικείμενο τη διατήρηση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες.

Για μια ακόμη φορά επισημάνθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες πρωτίστως για το έμπρακτο ενδιαφέρον και φροντίδα της πολιτείας για την ακριτική περιοχή μας καθώς και για την εξυπηρέτηση και συναλλακτική διευκόλυνση των συνδημοτών μας που θα ήταν αναγκασμένοι να διανύουν πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν από το κεντρικό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη, για τη διασφάλιση της ομαλής οικονομικής δραστηριότητας αλλά και για λόγους υψηλού συμβολισμού -εθνικούς και τεχνοκρατικούς!” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαμπούκης.


Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, οι βουλευτές Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Νατάσα Γκαρά και ο συνεργάτης του βουλευτή Αναστασίου Δημοσχάκη, Σταύρος Τασιούδης.

Κατόπιν, χθες Τρίτη σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με τη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας Χριστίνα Θεοφιλίδη ανακοινώθηκε ότι το υποκατάστημα των Φερών θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κλείνει την ανακοίνωση της σημαντικής εξέλιξης για την περιοχή των Φερών ευχαριστώντας τον Υπουργό για το ειλικρινές ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκρισή του και τον Μητροπολίτη και τους βουλευτές του νομού για την πολύτιμη συνεργασία και υποστήριξή τους.


Συντάκτης Νewsroom 1 Δεκεμβρίου, 2021 14:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV