Θέσεις εργασίας στον Δήμο Κομοτηνής

Συντάκτης Νewsroom 23 Αυγούστου, 2021 11:19

Θέσεις εργασίας στον Δήμο Κομοτηνής

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του «Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:


ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής», Γρ. Μαρασλή 1, 1ος όροφος, ΤΚ 69133, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό τμήμα, υπόψη κ. Μαρίας Μερέτη (τηλ. επικοινωνίας: 25310 23175.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.


Συντάκτης Νewsroom 23 Αυγούστου, 2021 11:19

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV