Η 6η Πανθρακική Οδοντιατριακή Σύνοδος στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 14 Φεβρουαρίου, 2011 10:42

Η 6η Πανθρακική Οδοντιατριακή Σύνοδος στην Αλεξανδρούπολη

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011, στην πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και στο ξενοδοχείο GRAND  EGNATIA,  πραγματοποιείται η 6η ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ, που απευθύνεται στο σύνολο των οδοντιάτρων της περιοχής μας.


Επιστημονικό θέμα της συνόδου είναι: “ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ α) Απεικονιστικές τεχνικές- αξιολόγηση, παρακολούθηση β) Ενδοδοντία η εμφύτευμα γ) Επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις”.

Προσκεκλημένοι ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι κ.κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ Καθηγητής Οδοντιατρικής Ε.Κ.Π.Αθηνών, Διευθυντής Κλινικής Διαγνωστικής και Ακτινολογίας Στόματος, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΙΑΦΑΣ Καθηγητής Οδοντιατρικής Α.Π.Θεσσαλονίκης Διευθυντής του Εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας, και η κα. ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΥ Λέκτορας του Τομέα Προσθετολογίας στην Οδοντιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Αθηνών.

Η επιστημονική και εκπαιδευτική εγκυρότητα των ομιλητών εξασφαλίζει την λεπτομερή και εμπεριστατωμένη ανάπτυξη των θεμάτων και εγγυάται την επιτυχία της συνόδου.

 

Οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι της ΘΡΑΚΗΣ στο πλαίσιο της δια βίου εκπαίδευσης, διοργανώνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά, την Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδο, υλοποιώντας την υπόσχεσή τους , για στήριξη και ενίσχυση ,της επιστημονικής και επαγγελματικής κατάρτισης των συναδέλφων της περιοχής.

Δείτε επίσης:

http://osevrou.blogspot.com/


Συντάκτης Νewsroom 14 Φεβρουαρίου, 2011 10:42

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV