Η Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας στον Οικουμενικό Πατριάρχη το Σάββατο

Συντάκτης Νewsroom 18 Μαΐου, 2022 12:55

Η Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας στον Οικουμενικό Πατριάρχη το Σάββατο

Επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο θα πραγματοποιήσει η Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η Ομάδα θα τραγουδήσει παραδοσιακά θρακιώτικα τραγούδια, με την συνοδεία παραδοσιακών τοπικών μουσικών οργάνων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας αναφέρει τα εξής:

Στις 12 Μαΐου 2022 η Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας (Χ.Ο.Φ.Ο.), του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συγκεκριμένα των τμημάτων Γεωπονίας και Δασολογίας, είχε την τιμή να δεχθεί πρόσκληση από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Βασιλεύουσα.
Συγκεκριμένα η Χ.Ο.Φ.Ο., συνοδευόμενη από την Κοσμητεία του Πανεπιστημίου, θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη το διάστημα 20 με 22 Μαΐου και θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη το πρωί της Εικοστής δευτέρας Μαΐου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας θα προσφέρουμε στον Παναγιότατο διάφορα δώρα, αλλά και θα του τραγουδήσουμε παραδοσιακά θρακιώτικα τραγούδια, με την συνοδεία παραδοσιακών τοπικών μουσικών οργάνων.



Συντάκτης Νewsroom 18 Μαΐου, 2022 12:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV