Η σύζυγος του Μπερλουσκόνι ζητά 43 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για το διαζύγιο

Συντάκτης Νewsroom 26 Νοεμβρίου, 2009 18:25

Η Βερόνικα Λάριο, σύζυγος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ζητά από τον «Καβαλιέρε», στο πλαίσιο της διευθέτησης για το διαζύγιο το ποσό-μαμούθ των 43 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, δηλαδή 3,5 εκατομμύρια ευρώ το μήνα. Ο Μπερλουσκόνι πάλι, προσφέρεται να δώσει 200.000 ευρώ το μήνα.

Η εφημερίδα Corriere della Serra, επικαλούμενη «καλά πληροφορημένες πηγές», αναφέρει ότι η Βερόνικα Λάριο ζητά από τον Σ.Μπερλουσκόνι 43 εκατομμύρια ευρώ.


Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αρνείται, σύμφωνα με την εφημερίδα, αντιπροτείνοντας το ποσό των 200.000 ευρώ το μήνα, το οποίο θα μπορούσε να φθάσει ως τις 300.000, μετά από διαπραγματεύσεις.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός έχει ήδη καταβάλλει στην Β.Λάριο ένα ποσό της τάξης των 60 ή 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο δικηγόρος του Μπερλουσκόνι αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Βερόνικα Λάριο γνωρίστηκαν το 1980 και 10 χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Η 52χρονη Βερόνικα Λάριο δέχτηκε έντονη επίθεση των μέσων ενημέρωσης που ανήκουν στο σύζυγό της από τότε που ανακοίνωσε πως θέλει να πάρει διαζύγιο, επειδή ο Μπερλουσκόνι παρέστη στα γενέθλια της 18χρονης Νοέμι Λετίτσια.

«Σίλβιο ο ακαταμάχητος εραστής»

Την ίδια ώρα, η συνοδός πολυτελείας Πατρίτσια ντ΄ Αντάριο περιγράφει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ως αχόρταγο και ακούραστο εραστή, περιγράφοντας στα απομνημονεύματά της λεπτομέρειες από τις σεξουαλικές της επαφές με τον «Καβαλιέρε».

«Είχε επιδόσεις για τις οποίες θα μπορούσε να μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Με κράτησε ξύπνια ως τις 8 το πρωί. Είμαι πολύ πιο νέα από εκείνον, και έχω μεγάλη εμπειρία, αλλά υπήρξαν στιγμές που φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο. Μήπως παίρνει κάτι; Το αναρωτήθηκα πολλές φορές» αναφέρει στα απομνημονεύματά της η 42χρονη συνοδός.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου «Ευχαριστηθείτε, κύριε πρόεδρε» περιγράφει τον Ιταλό πρωθυπουργό ως έναν άνδρα τρυφερό.


Συντάκτης Νewsroom 26 Νοεμβρίου, 2009 18:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV