Η Στεφανία Λυμπερακάκη βρέθηκε στον Έβρο και μοιράζεται τις ομορφιές του!

Συντάκτης Νewsroom 16 Ιουλίου, 2020 12:29

Η Στεφανία Λυμπερακάκη βρέθηκε στον Έβρο και μοιράζεται τις ομορφιές του!

Στον Έβρο και στην περιοχή της Ορεστιάδας βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Στεφανία Λυμπερακάκη.


Η ταλαντούχα 17χρονη Εβρίτισσα, με καταγωγή από το Σοφικό και το Θούριο, άφησε πίσω της την Ολλανδία, όπου μεγάλωσε και ζει μόνιμα, και βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην χώρα μας και στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Η Στεφανία είχε επιλεχθεί να εκπροσωπήσει για φέτος την χώρα μας στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Supergirl» και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις, παρά το γεγονός ότι η φετινή διοργάνωση αναβλήθηκε λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού.

Είναι η πρώτη φορά που η 17χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό, επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα της μετά την γνωστοποίηση της συμμετοχής της στην Eurovision, και μάλιστα η ίδια έκανε γνωστή την παρουσία της στην πόλη της Ορεστιάδας την Κυριακή μέσω των κοινωνικών δικτύων ενώ μοιράζεται εικόνες από διάφορα μέρη του νομού που επισκέπτεται.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Στεφανία είχε μιλήσει για τα σχέδιά της λέγοντας πως το φετινό καλοκαίρι θέλει να το περάσει στις ελληνικές παραλίες, μαζί με τους παππούδες της. Ακόμη αναφέρθηκε στη συμμετοχή της -με τα ελληνικά χρώματα- στη Eurovision 2021, αποκαλύπτοντας ότι ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει ήδη γράψει ένα τραγούδι, το οποίο είναι ποπ και χορευτικό.



Συντάκτης Νewsroom 16 Ιουλίου, 2020 12:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV