Η Σημασία των Ξένων Γλωσσών θέμα εκδήλωσης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 11 Οκτωβρίου, 2012 07:26

Η Σημασία των Ξένων Γλωσσών θέμα εκδήλωσης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Έβρου

Ο Σύλλογος ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών νομού Έβρου – μέλος της PALSO (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών) σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 στο Αμφιθέατρο Α του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ορεστιάδα και ώρα 11.30 με θέμα:


« Σημασία των Ξένων Γλωσσών Σήμερα »

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

  • Ομιλία της κ. Αικ. Μαυρομαρά-Λαζαρίδου, ΕΕΔΙΠ γαλλικής γλώσσας στο ΔΠΘ και Προέδρου του Συλλόγου Ελληνογαλλικής φιλίας <<Το Σπίτι της Αντουανέττας>> <<Πολυγλωσσία και γλωσσομάθεια. Πολυτέλεια ή ανάγκη;>>.( 1. Ποια είναι η θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στην πολυγλωσσία και τη γλωσσομάθεια; 2.Ποιο το γενικότερο πλαίσιο σχετικά με την εκμάθηση ξένων γλωσσών, σε Ευρώπη και Ελλάδα; 3. Γιατί η γλωσσομάθεια κρίνεται αναγκαία στις μέρες μας; 4. Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία και πώς να ξεκινά το παιδί την ξένη γλώσσα; 5. Ποιος ο ρόλος και η στάση του γονιού που θέλει το παιδί του να μάθει ξένες γλώσσες;) Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.
  • Παρουσίαση του προγράμματος <<Αφύπνιση στη γαλλική γλώσσα και στο γαλλικό πολιτισμό>>. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο Σπίτι της Αντουανέττας στην Αλεξανδρούπολη κάθε Σάββατο, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με συμμετέχοντες παιδιά και φοιτητές της Σχολής Επιστημών Αγωγής του ΔΠΘ. (προβολή DVD).
  • Στη συνέχεια θα ακολουθήσει απονομή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας PALSO και EDEXCEL.

Συντάκτης Νewsroom 11 Οκτωβρίου, 2012 07:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV