Η παράσταση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας (ΖΩΝΤΑΝΑ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Συντάκτης Νewsroom 8 Φεβρουαρίου, 2021 14:16

Η παράσταση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας (ΖΩΝΤΑΝΑ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Δείτε ζωντανά μέσω της σελίδας του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ από την Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας την παράσταση διαμαρτυρίας για την επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο ενόψει της επίσκεψης του Υπουργού Νότη Μηταράκη:

14:10: Μεγάλη η συγκέντρωση του κόσμου στην πλατεία. Πολλοί εξ αυτών αναφωνούν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.


15:33: Κατέφθασε το όχημα με το οποίο μεταβαίνει ο Υπουργός Νότης Μηταράκης ώστε να επισκεφθεί το Φυλάκιο. Ισχυρή η παρουσία της Αστυνομίας με ασπίδες και προστατευτικά μέσα.

15:37: Το όχημα του Υπουργού αποχώρησε από την πλατεία με αποδοκιμασίες από το πλήθος. Πολλοί από το πλήθος που είναι συγκεντρωμένο φωνάζουν για συνέχιση της διαμαρτυρίας στο Φυλάκιο

15:49: Νωρίτερα στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Υπουργού Νότη Μηταράκη με τον Δήμαρχο και του δόθηκε το ψήφισμα.

15:53: Σε δηλώσεις του στα μέσα ο δήμαρχος Ορεστιάδας αναφέρει πως η θέση της δημοτικής αρχής είναι αμετακίνητη για το ζήτημα του ΚΥΤ. Ακόμη έκανε ξεκάθαρο πως αρνήθηκαν σαν επιτροπή αγώνα να ανοίξει κουβέντα για αντισταθμιστικά οφέλη: “Δεν διαπραγματευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας“. Η τελική κυβερνητική απόφαση θα ανακοινωθεί εντός 2 εβδομάδων δεσμεύθηκε ο Υπουργός αφού λάβει υπόψιν τις θέσεις της επιτροπής αγώνα.


Συντάκτης Νewsroom 8 Φεβρουαρίου, 2021 14:16

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV