Η θεατρική παράσταση “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός” έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 30 Αυγούστου, 2021 18:59

Η θεατρική παράσταση “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός” έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Η θεατρική παράσταση του Χάρη Ρώμα “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός” έρχεται στο Θέατρο Αλτιναλμάζη, στην Αλεξανδρούπολη.

Η Θεατρική παράσταση “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός” θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021) και ώρα 21:00, στο Θέατρο Αλτιναλμάζη, στην Αλεξανδρούπολη.

Στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις παράλιες Περιφερειακές Ενότητές της, Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας, πραγματοποιείται σήμερα (Δευτέρα 30-8-2021), στις 21:00, η θεατρική παράσταση του Χάρη Ρώμα “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός”, στο Θέατρο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη.


Συντελεστές παράστασης:
Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος – Πολύβιος Βασιλειάδης
Διασκευή: Χάρης Ρώμας
Σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας
Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
Μουσική Σύνθεση: Χρήστος Παπαδόπουλος
Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Φρίγγας
Φωτογράφος: Πάνος Γιαννακόπουλος
Μακιγιάζ : Λένα Καράμανλη
Περούκες – Hair Stylist: BERGMANN KORD
Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Ευστρατιάδη

Πρωταγωνιστούν:
Χάρης Ρώμας, Γιώργος Γαλίτης, Ευτυχία Φαναριώτη και η Τάνια Τρύπη, καθώς και οι Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Εύη Κολιούλη, Αντώνης Καλομοιράκης και Μαρία Κοκολάκη.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό, με κράτηση θέσης που γίνεται στον σύνδεσμο που βρίσκεται εδώ! Κατά την προσέλευση, απαιτείται η επίδειξη του αποδεικτικού κράτησης που δίνει το σύστημα για κάθε μία θέση και εκδήλωση χωριστά προκειμένου να γίνεται η ταυτοποίηση του θεατή.

Τα στοιχεία που απαιτούνται για την κράτηση είναι: Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, ΑΜΚΑ, e-mail, και κινητό τηλέφωνο. Υπάρχει δυνατότητα κράτησης έως τριών θέσεων. Τα ανωτέρω στοιχεία ζητούνται για την ακεραιότητα των δεδομένων και την μη ύπαρξη διπλοεγγραφών. Τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται από το σύστημα και το αρχείο που θα δημιουργηθεί θα καταστραφεί μετά το πέρας της κάθε παράστασης σύμφωνα με το γενικό κανονισμό για την προστασία προσωπικών δεδομένων Gpdr.

Για την αποφυγή χρονικής καθυστέρησης της παράστασης είναι απαραίτητο να γίνεται η προσέλευση στο χώρο σαράντα πέντε λεπτά πριν από την έναρξη. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, κατά την έλευση και την αποχώρηση από το χώρο όπως επίσης και σε όλες τις εκδηλώσεις του προγράμματος.

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός, Χάρης Ρώμας, Αλεξανδρούπολη, αφίσα

Δείτε επίσης: Καλοκαίρι 2021 στον Έβρο: Οδηγός θεατρικών παραστάσεων και Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους στον Έβρο!


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 30 Αυγούστου, 2021 18:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV