Η Εθνική Ομάδα Ενόργανης Γυμναστικής στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 4 Μαρτίου, 2022 09:45

Η Εθνική Ομάδα Ενόργανης Γυμναστικής στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Τους αθλητές – μέλη της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής, Στέφανο Τσολακίδη, Απόστολο Κανέλλο, Χρήστο Τσιγγελίδη, Γιώργο Κελεσίδη, Γρηγόρη Κοσμίδη και τους προπονητές τους Βασίλειο Τσολακίδη και Ιωάννη Ζαχαριάδη υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης μαζί με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Θεόδωρο Βουρδόλη.

Η ομάδα της ενόργανης γυμναστικής βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη φιλοξενούμενη του Δήμου μας, στο πλαίσιο προετοιμασίας της για τους επόμενους αγώνες.
Στη συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο, συζήτησαν για τις διακρίσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αλλά και για τη συμμετοχή τους σε προσεχείς ευρωπαϊκούς και διεθνείς αγώνες.

Ο δήμαρχος τους ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει αναλάβει η δημοτική αρχή για την υποστήριξη του αθλήματος, καθώς για πρώτη φορά εγκρίθηκε κονδύλιο για την αγορά οργάνων γυμναστικής ολυμπιακών προδιαγραφών ενώ ήδη, μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης έχουν ξεκινήσει οι προεργασίες για την εκπόνηση της μελέτης  κατασκευής του κτιρίου που θα στεγάσει το «Σπίτι της Γυμναστικής» σε δημοτική έκταση κοντά στο κολυμβητήριο και το νέο κλειστό γυμναστήριο. 
Κατά την παραμονή τους στην Αλεξανδρούπολη η ομάδα θα μοιραστεί ώρες από την προπόνησή της μαζί με τα παιδιά των τοπικών αθλητικών συλλόγων που θα  έχουν έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές, ενώ την Παρασκευή 04.03.2022 θα επισκεφτούν δημοτικά σχολεία της Αλεξανδρούπολης και των Φερών.

Συντάκτης Νewsroom 4 Μαρτίου, 2022 09:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV