Ημιτελικός κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου: ΜΓΣ Ορέστης- Α.Ε.Διδυμοτείχου 2-0(video,φωτορεπορτάζ)

Συντάκτης Νewsroom 12 Φεβρουαρίου, 2014 18:45

Ημιτελικός κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου: ΜΓΣ Ορέστης- Α.Ε.Διδυμοτείχου 2-0(video,φωτορεπορτάζ)

Ο τρίτος αγώνας μεταξύ των δύο μεγάλων του βορείου Έβρου για φέτος ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.Αυτήν την φορά με την αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου τη Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.Με τον Ορέστη να παίρνει και σήμερα την νίκη-πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσις,  έστω και δύσκολα, στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας!Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες για την ποιότητα του μιάς και οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν παίζοντας δυνατό ποδόσφαιρο στα ενενήντα λεπτά του αγώνα και επίσης την κατάσταση δυσκόλεψε και ο άνεμος.Αναλυτικά:

10΄ΓΚΟΛ!!! 1-0 Προηγείται από νωρίς ο Ορέστης μετά από σέντρα του Ρουσσίδη ο Μεμέτογλου δεν αστοχεί και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.


22΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιντζέ με την συμβολή του αέρα μπερδεύει τον Οτέμπερη ο οποίος τελικά διώχνει την μπάλα η οποία καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του.

31΄Ωραία κάθετη μπαλιά πάνω από την άμυνα της Α.Ε.Διδυμοτείχου φεύγει ο Μεμέτογλου στην πλάτη της  αλλά αυτή την φορά δεν είναι εύστοχος και το σουτ που επιχειρεί περνά πάνω από τα δοκάρια του Ντινούδη.

62΄Δέυτερη κίτρινη στον Ρουσσίδη μετά από φάουλ του στον Τζουμακίδη με 10 παίκτες από νωρίς ο Ορέστης.

70΄Με δέκα και η Α.Ε.Διδυμοτείχου δεύτερη κίτρινη στον Τζουμακίδη σε φάουλ του στον Στέρεφ.

78΄Μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε.Δ,σέντρα του Τσιτσκάρη πιάνει την κεφαλιά ο Γιαννόπουλος από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Οτέμπερη.

79΄ Φεύγει ωραία ο Στέρεφ και κερδίζει στο ένας με έναν τον Τζανετάκο με ωραία ντρίπλα αλλά  προλαβαίνει και βάζει την προβολή ο Πουλιλιός στο σουτ που επιχείρησε ο πρώτος διώχνοντας την μπάλα σωτήρια την τελευταία στιγμή.

80΄Σκοράρει ο Μπακιρτζής για την Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου από κοντά σε θέση off side λέει ο διαιτητής της αναμέτρησης Σκινδρής μετά από υπόδειξη του βοηθού του  ως μη γενόμενη η φάση.Ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στους φίλαθλους της Α.Ε.Δ. που παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

93΄ΓΚΟΛ!!! 2-0 Με εκπληκτικό σόλο ο Κιολές σφραγίζει την νίκη για την ομάδα του παίρνει την μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή διανύει αρκετά μέτρα με προσποίηση και ωραία ντρίπλα εξουδετερώνει την άμυνα της Α.Ε.Δ. και με ωραίο σουτ δεν δίνει περιθώρια αντίδρασης  στον Ντινούδη γράφοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

 ΜΓΣ Ορέστης (Νόλης):Οτέμπερης, Κιολές, Θεμελάκης, Γουγουλιάς, Πατίδης(85΄Τερζόπουλος), Πετρόπουλος Σ, Δοϊνούδης(46΄Καραγιάννης) , Πετρόπουλος Κ., Μεμέτογλου (60΄ Λόλακας), Στέρεφ, Ρουσσίδης.

Α.Ε.Διδυμοτείχου(Μαυράκης):Ντινούδης,Μυλωνάς(80΄Δραγούμης), Τσιτσκάρης, Τζουμακίδης, Πουλιλίος, Παυλίδης(58΄Μπακιρτζής), Ελευθεριάδης(70΄Ναζίρης), Ιντζές, Τζανετάκος , Γιαννόπουλος, Παπούδης


Συντάκτης Νewsroom 12 Φεβρουαρίου, 2014 18:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV