Ημερίδα του Επιμελητήριο Έβρου για το πρόγραμμα “Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)”

Συντάκτης Νewsroom 12 Σεπτεμβρίου, 2013 14:51

Ημερίδα του Επιμελητήριο Έβρου για το πρόγραμμα “Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)”

 

Το Επιμελητήριο Έβρου επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με την ημερίδα που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσο Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα) και τον εταίρο αυτού για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης, ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Μ.–Θ., την Τετάρτη, στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Διαλέξεων του Επιμελητηρίου Έβρου (3ος όροφος) με θέμα:


 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
2007 – 2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ)
ΕΣΠΑ

 

Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)”

 

Πληροφόρηση & Συζήτηση σε πρακτικά θέματα ένταξης επιχειρήσεων στο πρόγραμμα.

 

 

Η επιτυχία παρόμοιων προγραμμάτων κατά το παρελθόν μας κάνει αισιόδοξους ότι, κατά τον ίδιο  τρόπο, το εν λόγω πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των

 

Επιχειρήσεων ΙΙ» θα διευκολύνει τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν σε αυτό να βελτιώσουν την δυναμικότητά τους και την απήχηση που λαμβάνουν τα προϊόντα τους και οι υπηρεσίες που προσφέρουν.

 

Την διοργάνωση προλογίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ενώ στους ομιλητές περιλαμβάνονται: ο κ. Παναγιώτης Αρχοντίκης Υπεύθυνος ‘Έργου του ΕΦΔ, και οι Διαχειριστές της Δράσης, κ. Κωνσταντίνος Κωφίδης και κα Μαρία Γιαννάκη.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ‐ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ των ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (II)»


Συντάκτης Νewsroom 12 Σεπτεμβρίου, 2013 14:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV