Ημερίδα στην έκθεση ΘΡΑΚΗ 2011 για τη “Διαχείρηση ενέργειας στον αστικό χώρο”

Συντάκτης Νewsroom 1 Ιουνίου, 2011 07:15



Το ΤΕΕ-Θράκης, στα πλαίσια της 20ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «ΘΡΑΚΗ 2011» που πραγματοποιήθηκε από τη ΔΕΘ Α.Ε. στην Κομοτηνή από 26 έως 29 Μαΐου 2011, διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Διαχείρηση ενέργειας στον αστικό χώρο – Προτάσεις εξοικονόμησης». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/5/2011 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο με τη συμμετοχή 100 και πλέον συναδέλφων μηχανικών.

Το πάνελ των ομιλητών ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ακούστηκαν τοποθετήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις σε ένα θέμα τόσο επίκαιρο για την εποχή μας, όπως είναι η εξοικονόμηση της ενέργειας.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ-Θράκης Αργύρης Πλέσιας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι γίνεται μία σημαντική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια καθώς η χώρα μας έχει μείνει αρκετά πίσω στον πανευρωπαϊκό σχεδιασμό πάνω στα ζητήματα ενεργειακής αναβάθμισης και τόνισε: «οι ρυθμοί το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά υψηλοί καθώς ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλος, έχουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά κυρίως έναντι των επομένων γενιών, να διαχειριστούμε καλύτερα και φιλικότερα τα ζητήματα κατανάλωσης ενέργειας, καθώς και τα ζητήματα περιβάλλοντος».

 


Συντάκτης Νewsroom 1 Ιουνίου, 2011 07:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV