Ημερίδα Πυροπροστασίας σε Μακεδονία και Θράκη

Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουνίου, 2011 07:56



Υπό την Προεδρία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 στις 12:00 το μεσημέρι στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός») ευρεία σύσκεψη με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών στη Μακεδονία και Θράκη».

Στη σύσκεψη θα  συμμετάσχουν ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Στυλιανός Στεφανίδης (εισήγηση), ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιος Σώκος, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Μπούφης, ο γενικός γραμματέας Μ-Θ κ. Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, οι περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης, οι αντιπεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι Μακεδονίας και Θράκης, οι προϊστάμενοι όλων των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας, οι διευθυντές Δασών, εθελοντικές οργανώσεις κ.ά.

Να σημειωθεί ότι έχουν προσκληθεί και οι Διοικητές των στρατιωτικών, πυροσβεστικών,  αστυνομικών και λιμενικών αρχών της Μακεδονίας- Θράκης καθώς και ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους.

 

Δελτίo Τύπου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης

 


Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουνίου, 2011 07:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV