Ε. Ιντζεπελίδου “Ίσες υποχρεώσεις, ίσα δικαιώματα” για τους επαγγελματίες του Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 13 Οκτωβρίου, 2011 06:15

Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στήνονται οι κάλπες για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Έβρου

Για τις προσπάθειες των επαγγελματιών του Έβρου προς την κατεύθυνση της πάταξης του παρεμπορίου, αλλά και για τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού στην περιφέρειά μας, μέσα από συντονισμένες δράσεις για την προβολή της, μίλησε η επικεφαλής του συνδυασμού ‘Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες’ κ. Ελένη Ιντζεπελίδου, στην εκπομπή ‘Ματιές στην ενημέρωση’ με τη Σούλα Καπετανίδου.


Ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο Έβρου στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, η κ. Ιντζεπελίδου ανέπτυξε τα επιχειρήματά της και αυτά του συνδυασμού της σχετικά με το χρόνιο αίτημα, να στηθούν κάλπες σε διάφορα σημεία του νομού, προκειμένου να μπορέσουν να προσέλθουν σ’αυτές και επαγγελματίες, που δεν εδρεύουν στην Αλεξανδρούπολη.

Η συμμετοχή στις εκλογές για τους επαγγελματίες της Σαμοθράκης, για παράδειγμα, που θα ταξιδέψουν 2 1/2 ώρες με το πλοίο μέχρι την Αλεξανδρούπολη, εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες, που θα επικρατήσουν τις συγκεκριμένες δυο ημέρες, ενώ ο επαγγελματίας του Ορμενίου θα αναγκαστεί να διανύσει περισσότερα από 180 χλμ. για να ψηφίσει.

Η κ. Ιντζεπελίδου τόνισε, ότι “δεν γίνεται να έχουμε όλοι τις ίδιες υποχρεώσεις, αλλά να έχουμε ανισότητα στα δικαιώματα”.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης, σύμφωνα με την ίδια, ζητά από όλα τα επιμελητήρια να καλύψουν γεωγραφικά τις περιοχές ευθύνης τους με κάλπες. Ο ισχυρισμός, ότι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου οι επιχειρηματίες εκτός Αλεξανδρούπολης είναι αναληθής. Διότι, ότι αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου αποκτά ισχύ.

 


Συντάκτης Νewsroom 13 Οκτωβρίου, 2011 06:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV