Ευάγγελος Πουλιλιός: “Έχουν σχέδιο να διαλύσουν την χώρα οι κυβερνώντες”

Συντάκτης Νewsroom 29 Νοεμβρίου, 2012 10:31

Ευάγγελος Πουλιλιός: “Έχουν σχέδιο να διαλύσουν την χώρα οι κυβερνώντες”

Ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός μίλησε σήμερα στο Ράδιο Έβρος για όλους και για όλα, όσα αφορούν τον Δήμο Σουφλίου,  την υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών στην περιοχή, αλλά και την γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα.


Ήδη η Δ.Ο.Υ. Σουφλίου έχει βάλει λουκέτο και οι υπηρεσίες της έχουν μεταφερθεί στη Δ.Ο.Υ. Αλεξανδρουπόλεως. Το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν μέχρι και σήμερα επιστρέφει στον Δήμο κι αναμένεται να αξιοποιηθεί για τις αυξημένες ανάγκες του. Στο Σουφλί παραμένουν μόνο δύο υπάλληλοι, οι οποίοι θα στελεχώσουν το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, χωρίς, όμως να γίνεται γνωστό ποιες θα είναι οι αρμοδιότητές τους. Στον ίδιο χώρο ενδέχεται να λειτουργήσει και το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης (πρώην Τοπικό Κατάστημα ΙΚΑ).

Ο κ. Πουλιλιός αναφέρθηκε σε δραματικούς τόνους στην οικονομική κρίση που μαστίζει την περιοχή, καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Υπάρχει κόσμος που πεινάει. Κάθε ημέρα που περνάμε πάμε προς το χειρότερο. Λόγω των μειωμένων κονδυλίων είναι αδύνατο στους Δήμους να λειτουργήσουν . Η κεντρική διοίκηση αδιαφορεί παντελώς για την περιοχή του Έβρου. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

Ο Δήμαρχος Σουφλίου με ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση μίλησε για ενδεχόμενο κενό εξουσίας εάν υλοποιηθεί η σκέψη των αιρετών αρχόντων να υποβάλλουν μαζική παραίτηση, μεταξύ αυτών σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Σουφλίου. Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο κ. Πουλιλιός καταγγέλλει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο διάλυσης του ελληνικού κράτους το οποίο προωθεί την  ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών που παρέχουν οι Δήμοι στους πολίτες τους.

 


Συντάκτης Νewsroom 29 Νοεμβρίου, 2012 10:31

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV