ΕΠΣ Έβρου: Αποτελέσματα Α΄Κατηγορίας (Σάββατο)

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 2 Φεβρουαρίου, 2019 17:05

ΕΠΣ Έβρου: Αποτελέσματα Α΄Κατηγορίας (Σάββατο)

Επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά από ενάμιση μήνα για τις ομάδες της Α΄Κατηγορίας “Σερκελίδου” της ΕΠΣ Έβρου. Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων που άνοιξαν την αυλαία της 11ης Αγωνιστικής

Με τρία παιχνίδια άνοιξε σήμερα η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Σερκελίδου” της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, είναι η τελευταία του πρώτου γύρου και πρώτη για το 2019! Ο Α.Ο.Νεοχωρίου πήρε διπλό παραμονής κόντρα στον Ποντιακό  με γκολ του νέου αποκτήματος του Ζουμπουνέλη στις καθυστερήσεις !Στο Διδυμοτείχο η Α.Ε.Δ υποδέχθηκε τον  Άρδα Καστανεών με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με το γκολ του Παπούδη , τέλος στην Άνθεια η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου πήρε την νίκη κόντρα στον Ορφέα Σοφικού με τον Καβατζικιώτη να ανοίγει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο , και τους Πατσιώρα και Μαρασλή να σκοράρουν στο δεύτερο ενώ ο Σταματόπουλος μείωσε στο 90′ για τους φιλοξενούμενους με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!!!)!. Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Αποτελέσματα:
Α.Ο.Ποντιακός – Α.Ο.Νεοχωρίου 0-1
Α.Ε.Διδυμοτείχου – Άρδας Καστανεών 1-0
Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου – Ορφέας Σοφικού 3-1


Αύριο στις 15:00 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Έβρος Σουφλίου  – Ορέστης Ορεστιάδας και Θράκη Φερών – ΑΕΚ Εβρου που θα ολοκληρώσουν την αγωνιστική.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 2 Φεβρουαρίου, 2019 17:05

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV