ΕΠΣ Έβρου Α΄κατηγορία Β΄όμιλος:Ακρίτας Νέας Βύσσας – Ατρόμητος Ασπρονερίου 1-1

Συντάκτης Νewsroom 9 Φεβρουαρίου, 2014 18:40

ΕΠΣ Έβρου Α΄κατηγορία Β΄όμιλος:Ακρίτας Νέας Βύσσας – Ατρόμητος Ασπρονερίου 1-1

Ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων που καιγόταν για βαθμούς γιαυτό και στο παιχνίδι περίσσευαν το  πάθος και η δύναμη.Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ εντυπώσεις και βαθμούς.Αναλυτικά:

6΄Σουτ του Λαμπίδη από αριστερά αποκρούει ο Αντωνούδης η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά προσκρούει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του και επιστρέφει στην αγκαλιά του.


8΄Σουτ του Καραμανλή από δεξιά πλάγια θέση περνάει άουτ.

11΄Σουτ επιχειρεί ο Κυπαρισούδης άουτ.

20΄Ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή  του  Αδαμίδη μετά από πάσα του Κατόγλου αλλά το σουτ του προλαβαίνει η άμυνα του Ατρομήτου να διώξει σε κόρνερ.

21΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ακρίτα Νέας Βύσσας ,Κόρνερ του Βλασίδη κεφαλιά του Σιγρέκη στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αντωνούδη.

28΄Εκτέλεση φάουλ από τον Κυρκούση βρίσκει τον Καραμανλή που πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Βύσσας αλλά αυτή καταλήγει μόλις άουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια του Φιλιππίδη.

30΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυρκούση έξω αριστερά από την περιοχή διώχνει ο Φιλιππίδης.

47΄Πιάνει ο Καράμπελιας καλό σουτ η μπάλα άουτ.

67΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 Λάθος της άμυνας της Νέας Βύσσας παίρνει ο Καραμανλής και με ωραία τρίπλα ξεμαρκάρεται και ανοίγει το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή.

69΄ΓΚΟΛ!!!1-1  Η χαρά τον φιλοξενούμενων κράτησε μόλις δύο λεπτά αφού ο Τζότζολας εκτελεί κόρνερ ο Τσικλίδης κάνει την κεφαλιά πάσα στον Χουσίδη που με πλασέ φέρνει το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 9 Φεβρουαρίου, 2014 18:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV