ΕΠΣ Έβρου:Ένωση Οινόης – Θύελλα Κυπρίνου 0-3(video)

Συντάκτης Νewsroom 15 Φεβρουαρίου, 2014 18:25

ΕΠΣ Έβρου:Ένωση Οινόης – Θύελλα Κυπρίνου 0-3(video)

Άνετη εκτός έδρας επικράτηση για την πρωτοπόρο του Δ΄ ομίλου της Β΄κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου Θύελλα Κυπρίνου σήμερα στην Οινόη με αέρα μεγαλύτερης κατηγορίας.Κανένα περιθώριο δεν άφησε η Θύελλα Κυπρίνου στον αντίπαλο της την Ένωση Οινόης να ελπίσει για κάτι καλό στο παιχνίδι σκοράροντας ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και σφραγίζοντας την νίκη στην αρχή του δεύτερου με το δεύτερο και τρίτο  τέρμα πέρασε ένα εύκολο απόγευμα και πήρε ένα διπλό που την πάει στο αμέσως επόμενο αγώνα-ντέρμπι με τον Ηρακλή Σαγήνης μέσα στην έδρα της(Κυπρίνο) με ανεβασμένη ψυχολογία. Άξια αναφοράς η κίνηση του Συλλόγου κάτω Οινόης <<Τα αμπέλια>> που στήριξε και πάλι την ομάδα της Οινόης πληρώνοντας το εξοδολόγιο για τους διαιτητές δείχνοντας την άψογη σχέση των συλλόγων του οικισμού.Αναλυτικά:

12΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 Κόρνερ με πάσα εκτελεί ο Σταματίου στον Τσελεμπή που κάνει ένα διαγώνιο σουτ που δεν έδειχνε ικανό να απειλήσει τον Σαμουρίδη παρόλα αυτά μετά από λάθος του τελευταίου η μπάλα κατάληξε στα δίχτυα του.


25΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουσσίδη από μακρινή απόσταση διώχνει ο Κοτζά Χ. σε κόρνερ.

35΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουσσίδη άουτ.

36΄Σουτ του Μαυρουδή έξω από την περιοχή της Οινόης άουτ.

49΄ΓΚΟΛ!!! 0-2 Υπέροχο γκολ σκοράρει ο Σταματίου. Βγαίνει ο Σαμουρίδης και διώχνει την μπάλα  μακριά από την εστία του, η μπάλα πάει στον Σταματίου που με ωραίο σουτ από τα 35 μέτρα τον προλαβαίνει εκτός εστίας και τον κρεμάει γράφοντας το 0-2 για την ομάδα του.

64΄Ωραία μπαλιά του Αμοιρόπουλου που βλέπει την κίνηση του Μουτάφη και τον βρίσκει στην πλάτη της άμυνας της Ένωσης Οινόης αλλά ο Σαμουρίδης κάνει την σωτήρια έξοδο για την ομάδα του αποκρούοντας το σουτ του.

66΄ΓΚΟΛ!!!0-3 Σέντρα του Αραμπατζόγλου πάρε βάλε στο ύψος της μικρής περιοχής αφύλακτος ο Τσελεμπής κάνει εύκολα το 0-3 για την ομάδα του που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 15 Φεβρουαρίου, 2014 18:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV