Εποικοδομητικές συναντήσεις του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών με τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τον Γ.Γ. Δασών

Συντάκτης Νewsroom 9 Δεκεμβρίου, 2022 17:47

Εποικοδομητικές συναντήσεις του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών με τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τον Γ.Γ. Δασών

Συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Γενικό Γραμματέα Δασών κ. Κωνσταντίνο-Ευάγγελο Αραβώση είχε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος στην Αθήνα. 

Στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης  συζητήθηκαν τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και αναζητήθηκαν τρόποι για την επίλυση τους. Μάλιστα, ο κ. Καραμαλάκης άκουσε με προσοχή τις προτάσεις του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών για το θέμα. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ακόμη η ενίσχυση με προσωπικό και μέσα των Τμημάτων, η αποδοτικότερη συνεργασία των αστυνομικών υπηρεσιών με τον Δήμο και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. 


Στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δασών αποφασίστηκε να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση  μεταξύ του Δήμου και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το έργο αναβάθμισης, εξωραϊσμού και βελτίωσης του χώρου δασικής αναψυχής στη θέση «Δεντράκι» στις Σάπες του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών. 

Παράλληλα, ο Δήμαρχος συζήτησε με τον Γενικό Γραμματέα για τις διαδικασίες που θα βοηθήσουν στην εκπόνηση της μελέτης για την προστασία και την ανάδειξη του δάσους της Μαύρης Πεύκης. Από τον Δήμαρχο τέθηκε επίσης το θέμα των σχεδίων αντιπυρικής προστασίας του Δήμου και το ζήτημα της επέκτασης του επιδόματος θέρμανσης για την αγορά καυσόξυλων σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, χωρίς καμία εξαίρεση. 

   Οι επαφές του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν σε θερμό και εποικοδομητικό κλίμα προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις σε ζητήματα αιχμής του Δήμου. 


Συντάκτης Νewsroom 9 Δεκεμβρίου, 2022 17:47

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV