Επιτυχημένη η συμμετοχή του Α.Ο.Ο στα “ΠΟΛΥΑΘΛΑ”

Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2015 10:14

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Α.Ο.Ο στα “ΠΟΛΥΑΘΛΑ”

Το Σάββατο 23 Μαίου στην Αλεξανδρούπολη,πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ΠΠ/ΠΚ Β΄ (ΠΟΛΥΑΘΛΑ). Ο Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ συμμετείχε με δύο αθλήτριες των οποίων η παρουσία ήταν εξαιρετική. Συγκεκριμένα η αθλήτρια Πετρίδου Μαρία διαγωνίστηκε στα 60 μ. με επίδοση 8.5 δευτερόλεπτα, στη σφαίρα με επίδοση 7.40 μέτρα και στο μήκος με επίδοση 4.42 μέτρα, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη 2η θέση στη γενική κατάταξη και ένα ακόμα μετάλλιο.
Επίσης η αθλήτρια Κουκάρα Ευαγγελία διαγωνίστηκε στα 60 μ. με επίδοση 9.2 δευτερόλεπτα, στη σφαίρα με επίδοση 5.46 μέτρα και στο μήκος με επίδοση 3.85 μέτρα καταλαμβάνοντας τη 14η θέση σε σύνολο 41 διαγωνιζομένων. Οι αθλήτριες του συλλόγου έδειξαν για ακόμη μία φορά οτι βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και συνεχίζουν δυναμικά την προετοιμασία τους για τους επερχόμενους αγώνες.
Επίσης, την ίδια ημέρα διεξήχθησαν αγώνες ΜΙΝΙ 50μ. όπου ο Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ συμμετείχε με δύο αθλητές,τους Χουσίδη Χαράλαμπο και Αρβανίτη Μιχαήλ.
Συγκεκριμένα, ο πρώτος κατέλαβε την 6η θέση με επίδοση 8.0 δευτερόλεπτα και ο δεύτερος την 10η θέση με επίδοση 8.6 δευτερόλεπτα, αφήνοντας αμφότεροι πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Τους αθλητές του Α.Ο Ορεστιάδας συνόδευσε η προπονήτρια Βάσω Κούκου, η οποία δέχτηκε τα συγχαρητήρια της εφόρου Βενετίδου Έφη για την πολύ καλή αγωνιστική απόδοση των αθλητών του Α.Ο.Ο.

Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2015 10:14

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV