Επιτυχής η αιμοδοσία των σπουδαστών των 3ων ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΙΕΚ και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξανδρούπολης στις 8 Μαΐου

Συντάκτης Νewsroom 15 Μαΐου, 2012 09:58

Επιτυχής η αιμοδοσία των σπουδαστών των 3ων ΕΠΑΛ,  ΕΠΑΣ, ΙΕΚ και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξανδρούπολης στις 8 Μαΐου

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδότων Αλεξανδρούπολης εξέδωσε Δελτίο Τύπου αναφορικά με την αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου Παγκόσμια  Ημέρα  Μεσογειακής Αναιμίας από σπουδαστές των  ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΙΕΚ, ΣΔΕ Αλεξανδρούπολης.


Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου: “Με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών τους οι σπουδαστές πρόθυμα προσφέρουν εθελοντικά αίμα για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή – για τα παιδιά της μεσογειακής αναιμίας .

Η 8η Μαΐου ορίστηκε ως  ημέρα ευθύνης και υπενθύμισης  όλων μας σε θέματα που αφορούν την υγεία της  κοινωνίας και ιδιαίτερα των παιδιών με Μεσογειακή Αναιμία .

Συλλογικά, με  οργάνωση και υπευθυνότητα, με γνώμονα την πρόληψη  έχουμε υποχρέωση να προσπαθούμε για την Υγεία,  όχι μόνο την δική μας αλλά και του κοινωνικού συνόλου .

Οι  προγραμματισμένες αιμοδοσίες των μαθητών των 3ων ΕΠΑΛ,  ΕΠΑΣ, ΙΕΚ και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας  πραγματοποιήθηκαν με  επιτυχία,  γεγονός που αποδεικνύει ότι,  η συνεχής ενημέρωση που γίνεται εδώ και χρόνια σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης  για την  ενίσχυση της  Εθελοντικής  Προσφοράς, σιγά – σιγά   αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα  στο σημαντικό  θέμα της εθελοντικής  προσφοράς  αίματος  προς  τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή !

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι σε όλες τις δράσεις αιμοληψίας για την καλή πορεία,  βασικός παράγοντας είναι η οργάνωση και η καλή διάθεση των εργαζομένων στην αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης”

 

 


Συντάκτης Νewsroom 15 Μαΐου, 2012 09:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV