Επιστροφή στις νίκες για τον Άρδα κόντρα στην Βύσσα

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 9 Απριλίου, 2017 20:25

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρδα κόντρα στην Βύσσα

Με ανατροπή πήρε την νίκη στην Βύσσα ο Άρδας Καστανεών !

Σήμερα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ο Ακρίτας Νέας Βύσσας υποδέχθηκε τον Άρδα Καστανεών !Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σακιζλή στα πρώτα λεπτά του αγώνα (4′) αλλά δεν κράτησαν το υπέρ τους σκορ , αφού το αυτογκόλ του Παπαδόπουλου στο 26′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάκου έφερε το παιχνίδι στα ίσια και σαν μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και το γκολ του Τσομπανούδη (46′)   ενώ το τελικό 1-3 έγραψε ο Μπακιρτζής  (81΄)  μετά το λάθος του Πούσκα ! Χωρίς προβλήματα το παιχνίδι για τον διαιτητή κ.Δαλή και τους βοηθούς του κ.Σταγκόπουλο και κ.Τσίκα.

Λεπτό προς Λεπτό:


3′ GOAL !!! 1-0 Ο Ακρίτας Νέας Βύσσας ανοίγει γρήγορα το σκορ  όταν ο Πετράς ανατρέπει τον Πλιατσικίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Σακιζλής στην εκτέλεση του πέναλτι νικά τον  !

22′ Ο Πετράς απειλεί την εστία του Πούσκα όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή πιάνει έναν πολύ δυνατό μονοκόμματο σουτ  αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και περνάει λίγο άουτ !

26΄ GOAL!!! 1-1 Ο Νάκου εκτελεί ωραία κόρνερ από δεξιά με τον Παπαδόπουλο να πιάνει ψηλά  την κεφαλιά αλλά αντί να διώξει την μπάλα να την στέλνει στο βάθος της εστίας της ομάδας του !

45΄GOAL!!! 1-2 Ο Τζιαφερίδης βρίσκει με ωραία μπαλιά των Τσομπανούδη που πιάνει ένα όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή νικώντας τον Πούσκα και βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του  !

46′ Ο Νάκου εκτελεί κόρνερ από δεξιά με τον Μπακριτζή να πιάνει την κεφαλιά κοντά στην μικρή περιοχή αλλά την μπάλα να περνάει άουτ !

74′ Ωραία ατομική  ενέργεια  του Σακιζλή που κάνει την μπαλιά για τον Πλιατσικίδη αυτός στο τετ α τετ πιάνει ωραία το πλασέ αλλά ο Ντινούδης αποκρούει σε κόρνερ ! Στην εκτέλεση ο Σακιζλής βρίσκει τον Καλιαμπάκα στο δεύτερο δοκάρι που στην κίνηση πιάνει  δυνατό σουτ  αλλά η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντινούδη  άουτ !

77′ Δυνατό σουτ του Τζιαφερίδη έξω από την περιοχή αποκρούει σε κόρνερ ο Πούσκας !

81′ GOAL!!! 1-3 Ο Πούσκας σε γύρισμα που του γίνεται από την άμυνα  δεν διώχνει την μπάλα με τον Μπακιρτζή να πιέζει ,να κλέβει και σε κενή εστία να σκοράρει γράφοντας το τελικό σκορ του αγώνα !

Τελικό Σκορ : Ακρίτας Νέας Βύσσας – Άρδας Καστανεών 1-3

Συνθέσεις :

Ακρίτας Νέας Βύσσας ( Γιάννης Πετριτζίκης): Πούσκας, Πλιατσικίδης, Αλτικολάτσης, Παπαδόπουλος, Αρχοντίδης, Παντσίδης, Αραμπατζής, Κασκανέτας, Καλιαμπάκας, Σακιζλής, Αδαμίδης (32′ Παπαναστασίου)

Άρδας Καστανεών (Παναγιώτης Μυλωνάς):  Ντινούδης, Τσοντζόρας, Πετράς (82′ Μπαχτσεβανίδης) , Γουγουλιάς, Τζιαφερίδης, Καϊσίδης, Τσομπανούδης, Νάκου, Παγωνίδης ΄(54′ Γοδόσης), Μυλωνάς, Κασπαρίδης (45′ Μπακιρτζής)


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 9 Απριλίου, 2017 20:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV