Επιστολή Ασμανίδη στον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 7 Ιουλίου, 2020 19:25

Επιστολή Ασμανίδη στον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας

Επιστολή στον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δυναμικά Μπροστά” Κώστας Ασμανίδης στην οποία επικαλούμενος επιστολή του κ. Παπαθανάκη στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας (σύμφωνα με τον κ. Ασμανίδη) στοχοποιεί το προσωπικό της δομής και την απαξιώνει. Ο κ. Ασμανίδης ζητά από τον διευθυντή του κέντρου Υγείας Ορεστιάδας να αποσύρει το έγγραφο και να ζητήσει συγνώμη τόσο στο πρόσωπικό όσο και στους δημότες της περιοχής του Δήμου Ορεστιάδας

Προς: Κέντρο υγείας Ορεστιάδας


Υπ΄ όψη: κ. Χ. Παπαθανάκη 

Αγαπητέ Κύριε Παπαθανάκη,

Πληροφορήθηκα από τον Δήμο ότι ζητήσατε απομαγνητοφώνηση της τοποθέτησής μου σχετικά με το ΚΥΟ. Σας ενημερώνω ότι όλα τα δημοτικά συμβούλια αναρτώνται στo διαδίκτυο

Επειδή πιστεύω ότι έχετε αντιληφθεί την αστοχία της κίνησής σας με την οποία στοχοποιείτε το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥΟ καταγγέλλοντας τους συναδέλφους σας με την επιστολή (αρ. πρωτ.749/28/5/2020) και επειδή ο Κύριος Μαρασλής (έχει την εξουσία που του δίνει το κόκκινο κουμπί) με διέκοψε σε ένα τόσο σημαντικό θέμα (που απαξιώνει μια Δημόσια Δομή Υγείας και καταγγέλλει συλλήβδην το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του ΚΥΟ δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα στην κοινωνία της Ορεστιάδας) θα συνεχίσω με αυτό που ήθελα να πω. 

Είναι η δεύτερη άστοχη παρέμβασή σας στο κομμάτι του Management. Θα σας πω ότι δύο από τα σημαντικότερα κεφάλαια είναι η διαχείριση κρίσης και η διαχείριση ανθρώπων. Θεωρώ ότι και στα δύο έχετε κάνει λάθος. Επειδή όμως ο χρόνος μου είναι περιορισμένος σας προτείνω να ανακαλέσετε ή να διαψεύσετε την επίμαχη επιστολή (η οποία υποβαθμίζει τη λειτουργία του ΚΥΟ, μειώνει το επίπεδο του προσωπικού και δημιουργεί σύγχυση στην κοινωνία της Ορεστιάδας) άμεσα. 

Εάν έχετε να καταγγείλετε κάτι συγκεκριμένο σας προτείνω να το κάνετε. Διαφορετικά να ζητήσετε συγνώμη από τους Δημότες και το προσωπικό του ΚΥΟ.

Σας ενημερώνω ότι η επόμενη κίνησή μας είναι η δημοσίευση της επιστολής και η κοινοποίησή της στον Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια.

Θα χαρώ πολύ εάν έστω και καθυστερημένα ενεργήστε για τα παραπάνω.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Κωνσταντίνος Ασμανίδης 

Δ/Σ Δήμου Ορεστιάδας 


Συντάκτης Νewsroom 7 Ιουλίου, 2020 19:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV