Επαγγελματική ηχομόνωση και αντικραδασμική προστασία με χαμηλό κόστος

Συντάκτης Νewsroom 15 Ιανουαρίου, 2016 11:31

Επαγγελματική ηχομόνωση και αντικραδασμική προστασία με χαμηλό κόστος

Μία από τις συνηθισμένες παραλείψεις στον σχεδιασμό και μελέτη ενός νέου κτηρίου είναι η ακουστική που θα υπάρχει στον χώρο. Πόσο καλή θα είναι, πως μπορεί να αποφευχθεί ο αερόφερτος θόρυβος αλλά και πως μπορεί να ελαχιστοποιηθούν οι κραδασμοί, ειδικά αν το σπίτι βρίσκεται σε κάποιο από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ο συγκεκριμένος τομέας, ο οποίος δουλεύει πάνω σε αυτό, είναι η οικοδομική ακουστική, η οποία μελετάει το θέμα της διάδοσης θορύβου και ήχου στις κτηριακές εγκαταστάσεις είτε ο ήχος προέρχεται από εξωτερικές πηγές είτε έχει να κάνει με ήχους στο εσωτερικό του σπιτιού.


Όλες οι συνθήκες μέτρησης του θορύβου λοιπόν, προκύπτουν σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά μέτρα και σταθμά. Αν αυτό δεν πραγματοποιηθεί σε πρώτο στάδιο, τότε οι ένοικοι αναγκάζονται να αναθέσουν σε εξειδικευμένη εταιρεία την επαγγελματική ηχομόνωση του χώρου τους.

Η Group Science είναι μία εταιρεία, η οποία διαθέτει από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντα που έχουν να κάνουν με την ηχομόνωση και την αντιμετώπιση των κραδασμών, μαζί με αξιόπιστα όργανα που μετρούν ακριβώς τις δονήσεις και τον ήχο που φέρνει πρόβλημα στο εσωτερικό του σπιτιού.

Συνεργαζόμενοι με μία τέτοια εταιρεία, μπορείτε να επωφεληθείτε από την δυνατότητα μελέτης ενός υφιστάμενου χώρο ή ενός χώρου υπό κατασκευή.

Μερικά από τα υλικά και προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία, είναι:

  1. Ηχομονωτικές θύρες
  2. Ηχοπαγίδες
  3. Πάνελ ηχομόνωσης
  4. Ηχόμετρα
  5. Ελαστομερή υλικά
  6. Μετρητές δόνησης
  7. Λογισμικά υπολογισμού θορύβων

Όλα τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας, εγκαθίστανται εύκολα σε όλους τους χώρους, προσφέροντας σίγουρες λύσεις, σε χαμηλό κόστος.

 

 

 


Συντάκτης Νewsroom 15 Ιανουαρίου, 2016 11:31

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV