Επίσκεψη της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε στους νέους Συνοριακούς Φύλακες στη Σχολή Αστυνομίας Διδυμοτείχου

Συντάκτης Νewsroom 24 Αυγούστου, 2020 09:11

Επίσκεψη της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε στους νέους Συνοριακούς Φύλακες στη Σχολή Αστυνομίας Διδυμοτείχου

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου επισκέφθηκε τους νέους Συνοριακούς Φύλακες στη Σχολή Αστυνομίας του Διδυμοτείχου:

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου επισκέφθηκε το Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου. Κατά την επίσκεψη είχαμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση της Σχολής για την αγαστή συνεργασία καθώς και τους εκπαιδευτές για την όλη προσπάθεια που καταβάλανε σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω του covid-19.

Καλωσορίσαμε τους νέους Συνοριακούς Φύλακες στην νέα τους εργασία, στην Ελληνική Αστυνομία, ως άξιοι συνεχιστές του πετυχημένου θεσμού του «Συνοριακού Φύλακα». Μετά από 20 είκοσι χρόνια θα στελεχωθούν οι αποδυναμωμένες Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Έβρου με νέες και νέους συναδέλφους για την αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων και την ορθολογική διαχείριση του μεταναστευτικού φαινομένου. Η ικανοποίηση και η χαρά όλων μας ήταν διάχυτη, διότι συναντήσαμε τα παιδιά μας, τα παιδιά των συναδέλφων μας.


Απαντήσαμε με σαφήνεια και ειλικρίνεια στις απορίες τους σε υπηρεσιακά, οικονομικά και θεσμικά θέματα. Ανοίξαμε ένα δίαυλο επικοινωνίας, που θα συνεχιστεί στις Υπηρεσίες κατά την πρακτική εκπαίδευση τους στο στίβο μάχης, της πρώτης γραμμής φύλαξης των συνόρων. Τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία με ήθος και φιλότιμο ως πιστοί Συνοριακοί Φύλακες. Θα είμαστε συνοδοιπόροι και συναγωνιστές.


Συντάκτης Νewsroom 24 Αυγούστου, 2020 09:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV