Επίσκεψη Ντόρας Μπακογιάννη στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 3 Δεκεμβρίου, 2010 11:49

Επίσκεψη Ντόρας Μπακογιάννη στην Ορεστιάδα

Επίσκεψη στην Ορεστιάδα πραγματοποίησε σήμερα η κ. Ντόρα Μπακογιάννη,πρόεδρος του κινήματος Δημοκρατική Συμμαχία.Η επίσκεψη εντάσεται στα πλαίσια της τριήμερης περιοδίας της στον νομό Έβρου. Η κ. Μπακογιάννη επισκέφθηκε το εργοστάσιο ζάχαρης όπου συζήτησε με διοίκηση και εργαζόμενους και στη συνέχεια επισκέφθηκε το δημαρχείο όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ορεστιάδας, κ. Δημήτρη Μουζά. Στη συζήτησή τους θίχτηκαν μεταξύ άλλων το θέμα της οικονομικής κατάστασης του δήμου , αλλά και των υπαλληλικών μετατάξεων, που καλείται να χειριστεί ο δήμος. Ο κ. Μουζάς εξέφρασε τις ανησυχίες του για την εφαρμογή του Καλλικράτη στο άμεσο χρονικό διάστημα, βρίσκοντας την κ. Μπακογιάννη σύμφωνη.


Μετά την επίσκεψη στο δημαρχείο, η κ. Μπακογιάννη κατευθύνθηκε προς το κέντρο της πόλης, όπου αυτήν την ώρα πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους του εργατοϋπαλληλικού κέντρου. Στη συνέχεια της ημέρας θα επισκεφτεί διάφορους οικισμούς του Έβρου, προκειμένου να συνομιλήσει με τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους της περιοχής.

Στις 19.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Egnatia στην Αλεξανδρούπολη και αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα των μελών της επιτροπής της Πρωτοβουλίας Αλεξανδρούπολης.

Στις δηλώσεις της στην Ορεστιάδα μεταξύ άλλων τόνισε “Καθαρά δημοκρατικά και με αμφίδρομη σχέση” κέντρου και περιφέρειας θα διαμορφωθεί η πολιτική της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” είπε η κ. Μπακογιάννη, και σημείωσε ότι, “θέλουμε να είμαστε σε άμεση επαφή με την περιφέρεια, να μην παίρνει η περιφέρεια απλώς εντολές από το κέντρο, αλλά να συνδιαμορφώνει την πολιτική, την οποία θα προτείνουμε”.

Η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντ. Μπακογιάννη στον Έβρο


Συντάκτης Νewsroom 3 Δεκεμβρίου, 2010 11:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV