Επίσκεψη Μπέρδου στον Πέτροβιτς

Συντάκτης Νewsroom 13 Ιανουαρίου, 2015 21:25

Επίσκεψη Μπέρδου στον Πέτροβιτς

  Με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής Έβρου με το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ Κατερίνα Μπέρδου στο πλαίσιο των καθημερινών επαφών της με θεσμικούς φορείς.

Οκ κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κ. Μπέρδου για τις τρέχουσες εξελίξεις, την κατάσταση του νομού και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις προσεχείς εθνικές εκλογές.


Η κ. Μπέρδου επισήμανε την ανάγκη η σημερινή πολιτική και οικονομική κρίση να αποτελέσει εφαλτήριο αλλαγών και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αναλάβει επιτέλους το ρόλο που της αρμόζει, με ουσιαστικές αρμοδιότητες, αδέσμευτη και ανεξάρτητη. Διευκρίνισε ότι παρά το γεγονός ότι ο νομός μας εκπροσωπήθηκε στην Κυβέρνηση σε θέσεις κλειδιά τίποτα δεν άλλαξε. Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος βρίσκεται σε κρίση, η ανεργία διογκώθηκε αφού και τα τελευταία φουγάρα σταματήσανε ενώ για άλλη μία φορά δεν δόθηκε κεντρική λύση στο διαχρονικό πρόβλημα των πλημμυρών. Ο Έβρος, όπως και η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίσει σελίδα και το παλαιοκομματικό μοντέλο πελατειακού τύπου και τοπικών μηχανισμών να μείνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.


Συντάκτης Νewsroom 13 Ιανουαρίου, 2015 21:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV