Επίσκεψη Γεροντόπουλου στον Β. Έβρο, “κάστρο” του Αλέκου Δερμεντζόπουλου

Συντάκτης Νewsroom 24 Μαΐου, 2012 06:14

Επίσκεψη Γεροντόπουλου στον Β. Έβρο, “κάστρο” του Αλέκου Δερμεντζόπουλου

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του κ. Κυριάκου Γεροντόπουλου, ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ “συνέχισε τις μακρινές διαδρομές στα χωριά του Έβρου”. Προφανώς οι διαδρομές είναι μακρινές για εκείνον καθώς επισκέφτηκε τον Βόρειο Έβρο, όπου ο αριθμός των ψήφων, που έλαβε στις εκλογές της 6ης Μαΐου δεν ήταν τόσο ικανοποιητικός για τον ίδιο και το επιτελείο του, καθώς ο κ. Δερμεντζόπουλος … έπαιζε σε δικό του γήπεδο στην περιοχή αυτή.


Συγκεκριμένα, ο κ. Γεροντόπουλος  επισκέφθηκε τους Μεταξάδες, το Ασημένιο, το Νέο Χειμώνιο και το Θούριο. Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου, το οποίο μιλάει για “σωματική κόπωση” λόγω των μεγάλων αποστάσεων εντός του νομού, επισημαίνεται ότι “υπάρχει αναγνώριση της προσπάθειας που κάνει η παράταξη (της ΝΔ) να δώσει λύση στο Ελληνικό ζήτημα. Οι κάτοικοι του Έβρου θέλουν οπωσδήποτε στις 18 Ιουνίου να έχει η χώρα κυβέρνηση και έχουν πεισθεί πως μόνο ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να την γλυτώσει από την ακυβερνησία. Αρνητικά σχόλια μεταφέρονται, για την ενέργεια αρχηγού κόμματος να πάρει την έδρα από τους Εβρίτες υποψηφίους, ενώ οι περισσότεροι συμπατριώτες μας, θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του, υπαίτιο για την ακυβερνησία”.

Το Δελτίο Τύπου του κ. Γεροντόπουλου, καταλήγει σε δύο θετικά συμπεράσματα για την πολιτική κατάσταση σε Ευρώπη και Ελλάδα:

• Πρώτον, ότι η Ευρώπη καταλαβαίνει πια, πως η μονόπλευρη λιτότητα που αγνοεί την ανάπτυξη είναι αδιέξοδη και διαλύει την κοινωνία. Κάποτε η ΝΔ ήταν μόνη στην Ευρώπη που τα έλεγε αυτά. Τώρα τα λένε όλο και περισσότεροι. Ήλθε η ώρα που δικαιώνεται η παράταξη. Αρκεί, βέβαια, να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη…

• Και δεύτερον, ότι η Πατρίδα μας, Ελλάδα και Έβρος, διαθέτουν πολλές, πάρα πολλές, ανεκμετάλλευτες πηγές, καίρια γεωστρατηγική θέση και εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Αυτά όλα, όμως, μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε μέσα στην Ευρώπη, όχι έξω από αυτήν.

Επανέλαβε ακόμη ότι “πρέπει να αφήσουμε οριστικά πίσω μας όσα μας κρατούν δέσμιους με το παρελθόν: Σπατάλη, Διαφθορά, Αναξιοκρατία, Ατιμωρησία, Πελατειακές σχέσεις και Κρατισμός. Οι αμαρτίες, της ελληνικής πολιτικής ζωής. Αρκεί αυτή τη φορά, αυτή την κρίσιμη στιγμή, να μην βρεθούμε διχασμένοι. Να ενωθούμε και να επιλέξουμε σωστά!!”

 


Συντάκτης Νewsroom 24 Μαΐου, 2012 06:14

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV