Επίσκεψη Γεροντόπουλου στη Σαμοθράκη

Συντάκτης Νewsroom 10 Ιουνίου, 2012 12:00

Επίσκεψη Γεροντόπουλου στη Σαμοθράκη

Ο Κυριάκος Γεροντόπουλος βρέθηκε το τελευταίο διήμερο στη Σαμοθράκη, όπου το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με κατοίκους του νησιού.


Ήταν η  μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος στη Σαμοθράκη στη διάρκεια όλων των ετών που πολιτεύεται. Περισσότερα από 100 άτομα, άνδρες και γυναίκες βρέθηκαν στη συνάντηση αυτή σε κέντρο της Καμαριώτισσας.
Σειρά ερωτήσεων υπέβαλλαν οι συμμετέχοντες στον κ. Γεροντόπουλου, που αφορούσαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και τοπικά θέματα.
Η κεντρική πολιτική σκηνή των τελευταίων ημερών, τα οφέλη από τη συμμετοχή της χώρας μας στην Ε.Ε. και η ανησυχία για την έξοδο μας από το ευρώ αποτέλεσαν την βασική θεματολογία.
Επίσης ακούστηκαν προβληματισμοί και απόψεις για την ανάπτυξη του νησιού, ενώ έγιναν και συγκεκριμένες προτάσεις για πρωτοβουλίες ανάπτυξης του.
Πριν και μετά την συγκέντρωση προηγήθηκε περιοδεία και συναντήσεις σε όλο το νησί για να ευχαριστήσει ο ίδιος τους κατοίκους της Σαμοθράκης για την νίκη στο νησί για πρώτη φορά στη Ν.Δ., αλλά και την μεγάλη στήριξη στο πρόσωπο του.
Η βεβαιότητα αλλά και η ανάγκη για το καλό της χώρας, για νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 17 Ιουνίου, είναι το μήνυμα που εισέπραξε από την επικοινωνία του με το νησί του Έβρου.

Η αγαπημένη του έκφραση του σ’ αυτό το διήμερο, όπως και στην τελευταία του επίσκεψη ήταν: «κάθε φορά που έρχομαι… στο νησί, νοιώθω ότι γίνομαι όλο και περισσότερο Σαμοθρακίτης».

 


Συντάκτης Νewsroom 10 Ιουνίου, 2012 12:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV