Επίσκεψη Βουλευτή Ν. Γκαρά στην περιοχή Λουτρών

Συντάκτης Νewsroom 16 Ιανουαρίου, 2021 19:41

Επίσκεψη Βουλευτή Ν. Γκαρά στην περιοχή Λουτρών

Με ανοιχτές πληγές ο νομός Έβρου εξαιτίας των πλημμυρικών φαινομένων

Επίσκεψη στην περιοχή των Λουτρών πραγματοποίησε σήμερα (16/01/2021) η Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αναστασία Γκαρά.

Η περιοχή υπέστη μεγάλες ζημιές από τα πλημμυρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων την 12η Ιανουαρίου 2021 λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, τα οποία προκάλεσαν εκτεταμένες ζημίες σε σπίτια, καλλιέργειες, στο οδικό δίκτυο.


Η κ. Γκαρά ενημερώθηκε για τις καταστροφές και για την προσπάθεια αποκατάστασή τους από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, την Αντιδήμαρχο Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Τραϊανούπολης Ελένη Ιντζεπελίδου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκο Αραμπατζή, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας Ηλία Δαστερίδη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λουτρού Χρήστο Μιχαηλίδη και κατοίκους της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, αναφέρθηκε η καταλυτική και έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, της 4ης ΕΜΑΚ, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης από όλους τους παρευρισκόμενους.Η Βουλευτής τόνισε ότι η πολιτεία θα πρέπει να αποζημιώσει άμεσα τους πληγέντες και να αποκαταστήσει τις εκτεταμένες ζημιές που έχουν προκληθεί σε βασικές υποδομές, αλλά και να εφαρμόσει όλα τα μέτρα πρόληψης για να μην ξανασυμβούν παρόμοια φαινόμενα.


Συντάκτης Νewsroom 16 Ιανουαρίου, 2021 19:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV