Επίσημο: Νέα αναβολή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 29 Οκτωβρίου, 2020 10:45

Επίσημο: Νέα αναβολή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου

Μετά από την τηλεδιάσκεψη που έγινε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Έβρου αποφάσισε νέα αναβολή σε αγωνιστική στα πρωταθλήματα της Α και Β κατηγορίας.

Σημαντικό ρόλο στο να ληφθεί αυτή η απόφαση ήταν τα επιδημιολογικά δεδομένα που υπάρχουν σε όλο τον Έβρο καθώς υπάρχει αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες αλλά και το ότι είχαν προτείνει στις ομάδες να απέχουν από τις προπονήσεις κάτι που καθιστούσε ανέφικτο την διεξαγωγή της αγωνιστικής κανονικά με τις ομάδες να απέχουν από τις προπονήσεις εφτά μέρες.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:


Η Ε.Π.Σ. ΄Εβρου αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ όλων των πρωταθλημάτων διοργάνωσής  της  Α΄, Β΄ Eρασιτεχνικής κατηγορίας καθώς και των πρωταθλημάτων ΥΠΟΔΟΜΩΝ  του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου και της Κυριακής 1 Νοεμβρίου 2020, λόγω   της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του covid – 19  σε ολόκληρη τη xώρα, αλλά και την εμφάνιση νέων κρουσμάτων σε ομάδες του Νομού μας.

Συστήνουμε  στα σωματεία μας για προληπτικούς λόγους  να  αποφύγουν  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ –ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ  κ.λ.π.  μέχρι τη Δευτέρα 02/11/20 που θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση,  προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν μετάδοση του ιού.

Ε.Π.Σ. ΕΒΡΟΥ


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 29 Οκτωβρίου, 2020 10:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV