Επίσημη αναστολή λειτουργίας και από τον Ηρακλή Σαγήνης

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 2 Νοεμβρίου, 2020 12:34

Επίσημη αναστολή λειτουργίας και από τον Ηρακλή Σαγήνης

Στο ίδιο ύφος με αυτό τις Α.Ε Διδυμοτείχου σχετικά με αναστολή λειτουργίας είναι και η ανακοίνωση του Ηρακλή Σαγήνης. Η ομάδα της Σαγήνης ανακοίνωσε και αυτή με δυσαρέσκεια την αναστολή λειτουργίας της για ένα μήνα.

Δυσαρέσκεια λόγω της αναγκαστικής αναστολής λειτουργίας αλλά και εγρήγορση καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε ο Ηρακλής Σαγήνης θα δοθούν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης σε κάθε αθλητή έτσι ώστε να βρίσκεται σε καλό επίπεδο όλο αυτό το χρονικό διάστημα της αναστολής.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:


Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν για ακόμα μια φορά…. Με απόφαση της κυβέρνησης και της πολιτικής προστασίας αναστέλλονται οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας για ένα μήνα. Προσπαθήσαμε να τηρήσουμε όλα τα μέτρα που μας επέβαλε η υγειονομική κατάσταση με θερμομετρησεις, αντισηπτικα, απολύμανση και μέγιστο αριθμό ανθρώπων εντός του γηπέδου, παρόλα αυτά ήμαστε αναγκασμένοι να προσαρμόστουμε στους νόμους του κράτους χωρίς να ήμαστε αυτοί που θα κρίνουν αν είναι σωστοί ή λάθος. Στο διάστημα της διακοπής θα προσπαθήσουμε να ήμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στα παιδιά μας, θα δωθουν προγράμματα ατομικής προπόνησης από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ και θα ήμαστε σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους γονείς όταν και όποτε μας χρειαστούν για το οτιδήποτε. Το γραφείο του συλλόγου θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 17:30 ΜΜ μέχρι τις 19:30 ΜΜ για οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει. Ευχαριστούμε τους γονείς για την κατανόηση και ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό και να τα ξαναπούμε σύντομα στο γήπεδο


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 2 Νοεμβρίου, 2020 12:34

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV