Επίδειξη του Συλλόγου Α.Ο.Ε.Γ.Α. το Σάββατο 16 Ιουνίου

Συντάκτης Νewsroom 12 Ιουνίου, 2012 10:26

Επίδειξη του Συλλόγου Α.Ο.Ε.Γ.Α. το Σάββατο 16 Ιουνίου

Το Σάββατο 09-06-12 πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα στο κλειστό γυμναστήριο << Ιωάννης Μελισσανίδης>> η τελική  φάση ενόργανης γυμναστικής Β-Δ περιφερειών στην κατηγορία  παμπαίδων  και παγκορασίδων.

Άλλη μια σπουδαία πανελλήνια επιτυχία για τον Α.Ο.Ε.Γ.Α. που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο σύνθετο ομαδικό και πρόσθεσε στην συλλογή του ακόμα , δύο χάλκινα  μετάλλια από τους αθλητές ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΖΗΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που κατέκτησαν την τρίτη θέση στους κρίκους.


Επίσης ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ βγήκε  τέταρτος στο σύνθετο ατομικό και ο ΡΗΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ όγδοος  στην συνολική βαθμολογία σε όλα τα όργανα.

Μεγάλη και η προσπάθεια της ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ που μετά από πολύ καιρό, μία παγκορασίδα αντιπροσώπευσε  στην τελική φάση τον Α.Ο.Ε.Γ.Α.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που δουλεύουν οι αθλητές  και οι αθλήτριες του Α.Ο.Ε.Γ.Α. απόδειξαν  για ακόμη μια φορά, πως έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις μικρές ηλικίες αναδεικνύοντας τον αθλητισμό του τόπου μας.

Η  μόνη διαφορά από τις ομάδες του <<κέντρου>> είναι οι υποδομές τις οποίες δεν έχουμε, με αποτέλεσμα τα παιδιά φτάνοντας στην ηλικία των 12 χρονών αναγκαστικά να παρατάνε το άθλημα και έτσι να χάνεται η ανάδειξή τους.

Μεγάλο και σημαντικό το έργο των προπονητών  του συλλόγου ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  του ΝΙΓΔΕΛΗ ΙΟΡΔΑΝΗ, της ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ ΧΡΥΣΑΣ και του ΑΓΙΑΝΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΗ  που κατάφεραν με την προσφορά τους να κατακτήσουν σημαντικά έπαθλα και κάθε χρόνο να παράγουν αθλητές.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές  και κοινωνικές συγκυρίες που βιώνουμε  ο  απολογισμός της αγωνιστικής χρονιάς μόνο επιτυχίες έχει , δείχνοντας την προσπάθεια και τον αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι που ανακατεύονται με τα δρώμενα του συλλόγου. Οργανωθήκαν διοργανώσεις, που έδειξαν πως η περιοχή μας έχει τις προϋποθέσεις στο μέλλον να  δημιουργήσει βάσεις και υποδομές που θα κινούν το ενδιαφέρον.

Ήδη έχει ευαισθητοποιηθεί η τοπική αυτοδιοίκηση και κατευθύνεται θετικά προς τα ανταποδοτικά οφέλη τα οποία θα έχει ο τόπος και το άθλημα της ενόργανης, αν υλοποιηθούν οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί , έχουν συζητηθεί και έχουν φτάσει  σε προχωρημένο επίπεδο.

Ανακοινώνεται επίσης, η επίδειξη του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:00 στο προθερμαντήριο της Μαΐστρου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προγράμματα των τμημάτων της γενικής γυμναστικής, όπως και των προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων.

Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τον Α.Ο.Ε.Γ.Α. και επίσης, όλους όσους συνέβαλαν και στήριξαν την φετινή προσπάθειά μας.

 


Συντάκτης Νewsroom 12 Ιουνίου, 2012 10:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV