Εμπρησμός σε περίπτερο εκλογικού συνδυασμού

Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2010 10:26

Εμπρησμός σε περίπτερο εκλογικού συνδυασμού

Συνελήφθη στις 3 Νοεμβρίου και ώρα 01.50΄, στην Αλεξανδρούπολη από Αστυνομικούς της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης, ένας 30χρονος ημεδαπός, για εμπρησμό σε περίπτερο εκλογικού συνδυασμού.


Ειδικότερα, περίπου στις 1.20′ της συγκεκριμένης ημέρας,  άγνωστος δράστης προκάλεσε πυρκαγιά σε ξύλινο περίπτερο εκλογικού συνδυασμού, που βρίσκεται σε πεζοδρόμιο της κεντρικής οδού της πόλεως, με αποτέλεσμα να καούν δύο πλαστικές καρέκλες και να προκληθούν φθορές μικρής έκτασης στο ανωτέρω περίπτερο.

Η πυρκαγιά κατασβέσθηκε άμεσα από περιπολούντες αστυνομικούς με υπηρεσιακό πυροσβεστήρα αυτοκινήτου. Μισή ώρα αργότερα εντοπίσθηκε ο ανωτέρω δράστης, ο οποίος προσήχθη στην Υ.Α. Αλεξανδρούπολης και συνελήφθη.

Κατασχέθηκε ένας αναπτήρας, που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενεργεί η Υ.Α. Αλεξανδρούπολης.

Για το περιστατικό η Αριστερή Οικολογική Συνεργασία δήλωσε τα εξής: «Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με υποψήφιο Αντιπεριφεριάρχη Έβρου του Γ. Καίσα καταγγέλλει τον εμπρησμό του εκλογικού περιπτέρου του που βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξ/πολης τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Από την προανάκριση που διεξάγεται από τις τοπικές ανακριτικές αρχές περιμένουμε την διαλεύκανση της υπόθεσης δηλαδή τον εντοπισμό των δραστών και τα κίνητρά τους. Δηλώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες πρωτοφανείς για τα χρονικά της πόλης όχι μόνο δεν επηρεάζουν το προεκλογικό κλίμα αντίθετα δυναμώνουν την θέληση και αγωνιστικότητα του συνδυασμού να προβάλλει τις απόψεις και το πρόγραμμά του.

Τέτοιες ενέργειες τις παραδίνουμε στην κρίση του λαού της περιοχής».


Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2010 10:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV