Εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και λειτουργία περιπτέρου για τα Special Olympics

Συντάκτης Νewsroom 19 Απριλίου, 2011 10:13

Εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και λειτουργία περιπτέρου για τα Special Olympics

Συνεχίζονται οι δράσεις της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής  Special Olympics» με στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση και  συστράτευση της τοπικής  κοινωνίας,  αναφορικά με το κίνημα των Special Olympics, όσο και  της επαρκούς ενημέρωσης  αναφορικά με τα  σημαντικά  γεγονότα που θα λάβουν χώρα στην περιοχή μας (αφή  της «Φλόγας της Ελπίδας», στις 18-6-2011 και  τη φιλοξενία αθλητών S.O. στα πλαίσια του προγράμματος «Πόλις Αμφιτρύων», στις  20-24/6/2011).


Την Παρασκευή 15-4-2011  στο 10 ΓΕΛ Αλεξ/πολης έγινε ενημέρωση μαθητών και  καθηγητών του σχολείου, αναφορικά με το πρόγραμμα των S.O., από τη συντονίστρια του προγράμματος, κ. Κοσμαδάκη Ευαγγελία και τον Πρέσβη Καλής Θελήσεως,  Πατέρα Απόστολο Καβαλιώτη.

Την ίδια ημέρα ακολούθησε  μια ξεχωριστή εκδήλωση στη Δημοτική Ενότητα  Φέρων, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξ/πολης και της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής,  παρουσία πλήθους  μαθητών σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το δικό του μήνυμα ευαισθητοποίησης έστειλε  στους μαθητές  ο πρόεδρος της Τοπικής Οργανωτικής  Επιτροπής και Πρέσβης Καλής Θελήσεως, κ. Ζαμπουνίδης Νικόλαος. Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε η Αντιπεριφερειάρχης  Έβρου κ. Νικολάου Γεωργία και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Φερών κ. Γκότσης Νικόλαος. Ακολούθησε ενημέρωση των μαθητών  σχετικά με το μήνυμα των αγώνων S.O. και παρουσίαση προγράμματος μουσικών παραδοσιακών χορών, από  τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξ/πολης. Η εκδήλωση έκλεισε με συμβολική δεντροφύτευση από τους μαθητές των Σχολείων, με στόχο στο εγγύς μέλλον, με πρόταση της Δημοτικής Ενότητας Φερών, το συγκεκριμένο σημείο να ονομαστεί «Πάρκο των Special Olympics»

Εξάλλου, στα πλαίσια της συνεχούς  και καλύτερης ενημέρωσης  του κοινού της περιοχής, ξεκίνησε η λειτουργία περιπτέρου σε κεντρικό σημείο  της πόλης (απέναντι  από το Δημαρχείο  Αλεξ/πολης). Το περίπτερο θα είναι ανοικτό κάθε Σάββατο 10:00- 12:30, όπου εκεί τα μέλη της τοπικής οργανωτικής επιτροπής και   εθελοντές του κινήματος θα ενημερώνουν το κοινό της περιοχής, με  έντυπο υλικό , τόσο για   το κίνημα των S.O.   όσο και για τις προγραμματισμένες δράσεις της Τοπικής Οργανωτικής  Επιτροπής.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 


Συντάκτης Νewsroom 19 Απριλίου, 2011 10:13

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV