Εκδήλωση για τη νέα επιχείρηση, τις χρηματοδοτήσεις και το franchise (συνέντευξη)

Συντάκτης Νewsroom 25 Μαΐου, 2011 14:13

Εκδήλωση για τη νέα επιχείρηση, τις χρηματοδοτήσεις και το franchise (συνέντευξη)

Την Κυριακή, 29 Μαΐου από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα«Νέος Επιχειρηματίας και Ημέρες Franchise Αν. Μακεδονίας & Θράκης». Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό FRANCHISE DEAL και τη ΔΕΘ και πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Κομοτηνής, στο πλαίσιο της Εκθέσεως «Αν. Μακεδονία & Θράκη 2011».


Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με καταξιωμένες εταιρίες και στελέχη από το χώρο της δικαιόχρησης για τις προτάσεις συνεργασίας τους. Επιπροσθέτως, θα υπάρχουν θεματικές ενότητες και εκθεσιακός χώρος για τη δημιουργία επιχειρήσεων από την αρχή ώστε να αναδειχτούν τρόποι υγιούς επιχειρηματικότητας τόσο του no name όσο και της επώνυμης λύσης που λέγεται Franchise.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στις 12:00 και στις 18:30 αντιστοίχως με θέμα: «Χρηματοδότηση για νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις» και «Το Franchise ως μέσο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας».


Σύμφωνα με τον κ. Φώτη Γεωργόπουλο εκδότη του περιοδικού FRANCHISE DEAL, «Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν από κοντά οι κάτοικοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη λύση του franchise σε μία περίοδο που η επιχειρηματικότητα βάλλεται από παντού. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τρόποι χρηματοδότησης του επιχειρηματικού τους ονείρου, αλλά και θα γίνουν γνωστές οι αλυσίδες που επιθυμούν να αναπτυχθούν στην περιοχή». Ο κος Γεωργόπουλος συνεχίζοντας επισημαίνει ότι σε μία περίοδο που οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, το franchise αποτελεί μονόδρομο τόσο για το νέο επιχειρηματία, όσο και για την υφιστάμενη επιχείρηση που επιθυμεί να ενταχθεί σε ένα ισχυρό δίκτυο και προσθέτει:

 

«Το τελευταίο τετράμηνο παρόλη την κρίση υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα franchise αλλά και για νέες επιχειρήσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί οι οποίοι λόγω εθελουσίας εξόδου ή όντας στελέχη εταιρειών που οι αμοιβές τους έχουν μειωθεί, αναζητούν την επιχειρηματικότητα ως το επόμενο βήμα τους. Επίσης, πολλοί από τους ενδιαφερόμενους είναι ιδιοκτήτες ακινήτων που προκειμένου να μισθώσουν το ακίνητό τους σε κάποιον αφερέγγυο, λειτουργούν οι ίδιοι την επιχείρηση.»

«ΗΜΕΡΕΣ FRANCHISE» πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη επιτυχία από το 2008. Πάνω από 20.000 εν δυνάμει επιχειρηματίες έχουν παρακολουθήσει τις ΗΜΕΡΕΣ FRANCHISE και πολλοί από αυτούς είναι ήδη επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των υποψήφιων επιχειρηματιών. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις πόλεις η αίθουσες ήταν κατάμεστες, δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον των κατοίκων της περιφέρειας για τη νέα επιχειρηματικότητα.

Φώτης Γεωργόπουλος, εκδότης περιοδικού Franchise DEAL στο μεσημεΡΑΔΙΟ


Συντάκτης Νewsroom 25 Μαΐου, 2011 14:13

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV