Εγκρίθηκε η πρώτη πληρωμή για τους παραγωγούς λαϊκών αγορών λόγω κορωνοϊού

Συντάκτης Νewsroom 2 Δεκεμβρίου, 2020 15:37

Εγκρίθηκε η πρώτη πληρωμή για τους παραγωγούς λαϊκών αγορών λόγω κορωνοϊού

Εγκρίθηκε η πρώτη πληρωμή για την ενίσχυση των δικαιούχων παραγωγών λαϊκών αγορών που επλήγησαν από τον κορωνοϊό

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με γνώμονα την ενίσχυση των αγροτών που επλήγησαν από τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν για την αποτροπή μετάδοσης της νόσου του κορωνοϊού, ενέκρινε την πληρωμή της ενίσχυσης προς τους παραγωγούς λαϊκών αγορών, όπως επισημαίνει ανακοίνωση του Υπουργείου.

Το συνολικό ποσό που διατίθεται στην πρώτη αυτή πληρωμή ανέρχεται συνολικά σε 7.175.600 ευρώ και αφορά 7.966 δικαιούχους παραγωγούς πωλητές σε λαϊκές αγορές με την πίστωση των λογαριασμών τους να έχει ξεκινήσει σταδιακά να πραγματοποιείται από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου.


Υπογραμμίζεται ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και νέα πληρωμή για τους δικαιούχους που δεν συμπεριελήφθησαν στην αρχική.

Όπως επισημαίνει ο κ. Βορίδης, το Υπουργείο θα συνεχίσει να ενισχύει αδιάκοπα τους Έλληνες παραγωγούς που υπέστησαν ζημία από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου εκείνοι να συνεχίσουν απρόσκοπτα να παράγουν και να διακινούν τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά τους προϊόντα.


Συντάκτης Νewsroom 2 Δεκεμβρίου, 2020 15:37

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV