Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Ορεστιάδας, Λευτέρη Χαμαλίδη

Συντάκτης Νewsroom 23 Οκτωβρίου, 2010 09:56

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Ορεστιάδας, Λευτέρη Χαμαλίδη

Παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών, Γιώργου Ντόλιου, των βουλευτών Έβρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Όλγας Ρενταρή-Τέντε και Ελένης Τσιαούση, και των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού “νέα αρχή” πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Ορεστιάδας, Λευτέρη Χαμαλίδη.


“Ψηφοδέλτιο νίκης” χαρακτήρισε η βουλευτής, Ελένη Τσιαούση, το συνδυασμό του Λευτέρη Χαμαλίδη, ενώ ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος, έκανε λόγο για “μια νέα αρχή στην τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα”, χαρακτηρίζοντας την Ορεστιάδα “νέο δήμο – μοντέλο καλλικράτειου δήμου”.

Ομιλία Υφυπουργού Εσωτερικών Γ. Ντόλιου για τον Καλλικράτη με αφορμή τα εγκαίνια του εκλ. κέντρου του συνδυασμού “νέα αρχή” του υποψ. δημάρχου Ορεστιάδας Λευτέρη Χαμαλίδη

Ο κ. Χαμαλίδης δεσμεύτηκε για ισόρροπη ανάπτυξη, τονίζοντας , ότι ο νέος δήμος Ορεστιάδας θα είναι “ένα σώμα” με “καρδιά” τη Νέα Ορεστιάδα. “Είναι πολλά, πάρα πολλά, που πρέπει να γίνουν σ’αυτόν το δήμο και θα γίνουν με σχέδιο, σωστό προγραμματισμό, επιμονή και υπομονή. Εμείς δεν θα σας φέρουμε θάλασσα, ούτε θα μπούμε σε μια πλειοδοσία ανεφάρμοστων εξαγγελιών για να χαϊδέψουμε τα αυτιά σας, θα μιλήσουμε ντόμπρα, σταράτα και αληθινά”.  Επίσης ο κ. Χαμαλίδης έκανε σαφές, ότι η αποκατάσταση της σχέσης μεταξύ δήμου και δημότη αποτελεί προτεραιότητα, ενώ παράλληλα, εστιάζοντας στην ιδιαίτερη γεωγραφική θέση, στον φυσικό και ιστορικό πλούτο του νέου δήμου, ανέπτυξε τις προτάσεις του για την οικονομική πρόοδο της περιοχής.
Δείτε εδώ το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού


Συντάκτης Νewsroom 23 Οκτωβρίου, 2010 09:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV