Εβδομάδα Περιβάλλοντος από το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων

Συντάκτης news 4 Ιουνίου, 2010 11:51

Ξεκίνησε από την Τετάρτη (2/6) η εβδομάδα περιβάλλοντος στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος από το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ. και σε συνεργασία με το Επαρχείο Β. Έβρου – Νομαρχία Έβρου, το Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ορεστιάδας, τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογος Ορεστιάδας «Ρήσος».

Με τίτλο «Περιβάλλον: Τι μπορώ να κάνω για να το προστατεύσω;» κάθε μέρα οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων σε συνεργασία με τους Καθηγητές τους κάνουν παρουσίαση των εργασιών τους, στους μαθητές της 5ης και 6ης τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Ορεστιάδας.


Δημιουργία λευκώματος με τίτλο «Όπως βλέπουν οι μαθητές της Πόλης μας το Περιβάλλον» από τις ζωγραφιές των μαθητών Δημοτικών Σχολείων της Ορεστιάδας.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου και ώρα 18:30, στους χώρους του Πανεπιστημίου θα κληρωθούν και θα απονεμηθούν από τον Έπαρχο κ. Πολυχρόνη Αντωνιάδη, ένα (1) ποδήλατο σε κάθε Δημοτικό Σχολείο και πενήντα (50) ποδηλατικά κράνη στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Ορεστιάδας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ποδηλατοπορεία. Η αφετηρία θα είναι το Πανεπιστήμιο και αφού οι συμμετέχοντες διασχίσουν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, θα τερματίσουν στο άλσος Ανδριανουπόλεως.

Το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ. ευχαριστεί ιδιαίτερα την Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας για την συμβολή της στην διοργάνωση της ποδηλατοπορείας.


Συντάκτης news 4 Ιουνίου, 2010 11:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV