Διπλό για την Α.Ε.Διδυμοτείχου στην Κομοτηνή !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 22 Μαΐου, 2016 19:26

Διπλό για την Α.Ε.Διδυμοτείχου στην Κομοτηνή  !

Μπήκε δυνατά στο κόλπο η Α.Ε.Διδυμοτείχου καταφέρνοντας να πάρει το διπλό στην Κομοτηνή αποκομίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο που την κρατάει κοντά στην κορυφή  !

Για την τρίτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική  η Δόξα Προσκυνητών υποδέχθηκε την Α.Ε.Διδυμοτείχου στο Δ.Α.Κ.Κομοτηνής.Oι πράσινοι του Παρασχούδη ξεκίνησαν το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Παπούδη (μετά από σουτ του Ιντζέ και απόκρουση του Βλαδιμιρίδη) πριν την συμπλήρωση των πρώτων 12′ λεπτών του αγώνα  ! Οι δύο ομάδες συνέχισαν χωρίς να απειλήσουν ή να απειληθούν σημαντικά  μέχρι το 36΄ και 39΄λεπτό όταν η Δόξα είχε δύο υποψίες ευκαιρίας με τον Βάσκο σε δύο ξεχωριστές φάσεις να κάνει το σουτ και τον Συριτούδη στην πρώτη να αποκρούει με υπερένταση και στην δεύτερη να μπλοκάρει εύκολα ενώ λίγα μόλις λεπτά μετά  ο Παππούδης απάντησε για την Α.Ε.Δ με μεγάλη ευκαιρία αφού το σουτ του πέρασε μόλις άουτ (μετά από ωραία αντεπίθεση)  .Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ!Στην επανάληψη δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες , ο Βιόπουλος δεν κατάφερε να βρει εστία   στο 70΄ μετά από   σέντρα του Τρίχα ενώ δέκα λεπτά αργότερα το σουτ Βασιλακάκη πέρασε επίσης άουτ!Έτσι η Α.Ε.Δ.   μπήκε και πάλι δυνατά στην διεκδίκηση μιας από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην άνοδο .Διαιτητής του παιχνιδιού  ήταν  ο Αθανάσιος Σάζος της ΕΠΣ Κιλκίς με βοηθούς του τους Νικόλαο Σάββα και Αναστάσιο Ζιγκερίδη, της ΕΠΣ Σερρών οι οποίοι βρέθηκαν σε καλή μέρα , ενώ παρατηρητής  ήταν ο Πέτρος Δροσινός της ΕΠΣ Χαλκιδικής.Τέλος  οι υπεύθυνοι της Α.Ε.Δ. θέλησαν μέσα από το radioevros.gr να μεταβιβάσουν επίσημα τις ευχαριστίες τους σχετικά με την τέλεια όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν φιλοξενία από την Δόξα Προσκυνητών    .

Τελικό Σκορ:Δόξα Προσκυνητών – Α.Ε.Διδυμοτείχου 0-1


Δόξα Προσκυνητών(Κλιτσιώτης): Βλαδιμιρίδης, Σιδηρόπουλος (76΄Ραμαντάνης), Μόσχος, Μαδούρας, Κίτσος,  Φαρασόπουλος, Τρίχα, Τσέκος (60΄Βιόπουλος), Βάσκος, Καής (53΄Βασιλάκης), Βούδερης.

Α.Ε. Διδυμοτείχου (Παρασχούδης):  Συριτούδης, Κοτζά , Τσιτσκάρης, Τζανετάκος(84′ Γεωργούλας ), Κουρδάκης, Πετρόπουλος, Δαρβούδης (57΄Δοϊνούδης ), Γκατσιούδης, Παππουδής, Γιαννόπουλος(68΄ Θεμελάκης ). Ιντζές

Δείτε  τα αποτελέσματα και την βαθμολογία της 3ης αγωνιστικής εδώ


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 22 Μαΐου, 2016 19:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV