Δωρεάν παραχώρηση εξειδικευμένου, ιατροφαρμακευτικού υλικού σε Υπηρεσίες της Δ.Α Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 12 Νοεμβρίου, 2021 09:52

Δωρεάν παραχώρηση εξειδικευμένου, ιατροφαρμακευτικού υλικού σε Υπηρεσίες της Δ.Α Αλεξανδρούπολης

Το Σωματείο μας, έπειτα από αίτημα μελών μας αλλά και τις πραγματικές ανάγκες που επικρατούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, θέλοντας να εξασφαλίσει την εργασιακή ασφάλεια των συναδέλφων μας,  αποφάσισε και προχώρησε στην δωρεάν παραχώρηση εξειδικευμένου, ιατροφαρμακευτικού υλικού σε Υπηρεσίες της Δ.Α Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα, παραδώσαμε στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης κ. ΤΣΙΑΡΑ Λάμπρο τα πρώτα έξι φαρμακεία που δομήθηκαν με τη συμβολή υγειονομικών φορέων της περιοχής μας, για τις υπηρεσίες: ΔΙ.ΑΣ., Ο.Π.Κ.Ε., Διμοιρία Υποστήριξης και των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, Τυχερού και Φερών.

Ταυτόχρονα υποβάλαμε πρόταση στον κ. Διευθυντή για την περαιτέρω εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών και χρήσης του ιατροφαρμακευτικού υλικού των φαρμακείων. Καθώς η εκπαίδευση και η γνώση αποτελούν σωτήρια εργαλεία για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, όπως αποδείχτηκε στο παρελθόν, με την άμεση επέμβαση των συναδέλφων μας σε ατυχήματα όπου και σώθηκαν ζωές συνανθρώπων μας.


Σε κάθε περίπτωση και με οποιονδήποτε τρόπο το Σωματείο μας θα προσπαθεί συνεχώς να εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνθήκες εργασίας και ασφάλειας στους συναδέλφους μας για να προσφέρουν απρόσκοπτα τις Υπηρεσίες τους στους Συμπολίτες μας.


Συντάκτης Νewsroom 12 Νοεμβρίου, 2021 09:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV