Δυο νοσταλγοί του Rock n Roll και με ψηλά ρεβέρ στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 28 Μαρτίου, 2011 18:15

 


Για την Αλέκα Παπαρήγα θα ήθελε να γράψει στίχους, δηλώνει ο Λάκης Παπαδόπουλος απαντώντας σε ερώτησή μας με ποια διάσημη ελληνική προσωπικότητα εκτός μουσικής σκηνής θα ήθελε να συνεργαστεί. “Τη συμπαθώ πολύ και της το έχω πει, μου βγάζει έναν ερωτισμό και λέει πολλές αλήθειες”, προσθέτει με πονηρό ύφος.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Λάκης Παπαδόπουλος, δυο “νοσταλγοί του Rock n Roll” πέρασαν το Σάββατο (26.03.) από την Ορεστιάδα, όπου εμφανίστηκαν στο γνωστό club blue, δίνοντας μια γεμάτη ενέργεια συναυλία. Οι δυο μουσικοί φίλοι άναψαν ένα μουσικό πυροτέχνημα με τις μεγάλες επιτυχίες τους, ενώ εμφανή ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η μοναδική χημεία που τους ενώνει επί σκηνής.

Οι δυο καλλιτέχνες γνωστοί για τους οξυδερκείς στίχους – όχημα της κοινωνικής κριτικής τους – δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν, όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας και στη χώρα γενικότερα. “Αν έχετε πρόβλημα με τους μετανάστες εσείς εδώ στην Ορεστιάδα, θα παρακαλούσα όποιον θέλει, από τον δήμαρχο μέχρι και τον απλό πολίτη, να έρθει να μείνει στη γειτονιά, όπου μένω εγώ, πλατεία Αμερικής, στο κέντρο της Αθήνας, και μετά θα μιλήσουμε για το τι θα πει … εεμ.. λεηλασία – ρε παιδί μου – της γειτονιάς σου – ξέρω ‘γω πως να το πω;  Όποιος θέλει ας έρθει στη γειτονιά μου να μείνει μια βδομάδα, να δούμε τι θα πάθει… γκέτο, γκέτο έχει γίνει η πλατεία Αμερικής.”, μας εξηγεί ο Γιάννης Γιοκαρίνης προσθέτοντας όμως, ότι “δεν φταίνε οι άνθρωποι που έρχονται…” Με το τείχος, ωστόσο, δηλώνει έξαλλος.”Έλα μωρέ τώρα καραγκιοζιλίκια. Αν είναι δυνατόν! Ναι, να βάλουμε και παρτέρια γύρω  γύρω!”

 

 

 


Συντάκτης Νewsroom 28 Μαρτίου, 2011 18:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV