Δυναμικό ξεκίνημα για την ομάδα βόλλεϋ ανδρών του Α.Ο. Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 29 Νοεμβρίου, 2010 10:46

Δυναμικό ξεκίνημα για την ομάδα βόλλεϋ ανδρών του Α.Ο. Ορεστιάδας

Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος η ομάδα βόλλεϋ ανδρών του Α.Ο.Ο κέρδισε την ΓΕΑ με  3-0 σετ (25-23, 25-16, 25-14) και μπήκε με το δεξί στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν οι Καψαλιάρης, Γραμματικόπουλος, Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Κοκολάκη (λ), Προδρομίδης, Μερετάκης, Νένογλου, Αντωνιάδης.


Ο όμιλος ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της Ορεστιάδας, που υποστήριξε την ομάδα:  “Η παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων ήταν εντυπωσιακή και μας δίνει τη δύναμη να   συνεχίσουμε ποιο σκληρά αυτό που κάνουμε. Σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας θα συνεχίζονται τα event και οι εκπλήξεις. Το επόμενο ραντεβού στις 11 Δεκεμβρίου 19:00 με αντίπαλο τον Α.Ο Σερρών.”

Με επιτυχία συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις των παιδικών τμημάτων με τους παίδες και τους παμπαίδες να κερδίζουν τον Ερμογένη με 3-0 και 3-1 αντίστοιχα και οι παγκορασίδες τον Σπάρτακο 3-0. Η έναρξη των παιδικών τμημάτων υπήρξε εντυπωσιακή, ενώ στόχος παραμένει  η συμμετοχή όλων στους πανελλήνιους τελικούς.


Συντάκτης Νewsroom 29 Νοεμβρίου, 2010 10:46

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV