Δολοφονία στο Σουφλί/Βιασμός στην Ξάνθη

Συντάκτης Νewsroom 19 Μαρτίου, 2011 16:15

Την 19-03-2011 και κατά τις ώρες 12.00΄ – 13.00΄, στην περιοχή του Σουφλίου, αλλοδαπός δράστης φέρεται να ακινητοποίησε, αναισθητοποίησε και να στραγγάλισε 72χρονο ημεδαπό.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο δράστης, ο οποίος ήταν υπάλληλος του παθόντος σε κτηνοτροφική μονάδα, με την χρήση ξύλινης ράβδου, ακινητοποίησε, αναισθητοποίησε και στην συνέχεια δια βρόγχου προκάλεσε τον στραγγαλισμό του παθόντος, από τον οποίο επήλθε ο θάνατός του. Κατόπιν τράπηκε σε φυγή αφαιρώντας από το θύμα, το χρηματικό ποσό των εξήντα (60,00€) Ευρώ περίπου και το κινητό τηλέφωνο του θύματος.


Ο δράστης αναζητείταιΤην προανάκριση ενεργεί η Υ.Α.Αλεξ/πολης.

Τις Πρωινές ώρες της 17.03.2011, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ξάνθης, ένας 29χρονος ημεδαπός ο οποίος αφού απήγαγε ακούσια 18χρονη ημεδαπή παθούσα, την οδήγησε στην οικία του στον οικισμό Μάνδρα Ξάνθης, όπου την κατακράτησε παράνομα επί 3ήμερο και με απειλή βίας ήρθε επανειλημμένα σε εξώγαμη συνουσία μαζί της. Επιπλέον συλληφθέντες συνεργοί του ανωτέρω δράστη στο αδίκημα της παράνομης κατακράτησης ήταν η μητέρα και τα τρία (03) αδέλφια του.Ανωτέρω δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας που διενεργεί την προανάκριση προσήχθησαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


Συντάκτης Νewsroom 19 Μαρτίου, 2011 16:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV