Διπλή υπουργική επίσκεψη: Μ. Χρυσοχοΐδης και Ν. Παναγιωτόπουλος επισκέπτονται αύριο τον Έβρο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 19 Αυγούστου, 2021 12:02

Διπλή υπουργική επίσκεψη: Μ. Χρυσοχοΐδης και Ν. Παναγιωτόπουλος επισκέπτονται αύριο τον Έβρο

Στον Έβρο θα βρεθούν αύριο, Παρασκευή 20 Αυγούστου δύο στελέχη της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του radioevros.gr αύριο επισκέπτονται τον Έβρο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Οι δύο Υπουργοί θα επισκεφθούν μέρος του “φράχτη” των συνόρων, τόσο στο νότιο τμήμα του νομού, στην περιοχή των Φερών, όσο και στο βόρειο, στις Καστανιές. Η άφιξη δύο υπουργών αναμένεται αρχικά στις Καστανιές στις 9 το πρωί της Παρασκευής και εν συνεχεία στην περιοχή των Φερών.

Ο λόγος της διπλής αυτής υπουργικής επίσκεψης φέρεται να είναι η αυξημένη προετοιμασία και ετοιμότητα ειδικά στα σύνορα με τον φόβο αύξησης των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών μετά τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν. Άλλωστε και η κεντρική διοίκηση δείχνει να ετοιμάζεται για τέτοιο ενδεχόμενο (προηγήθηκε χθες η σύσκεψη του ΚΥΣΕΑ με κύριο θέμα τις εξελίξεις για το Αφγανιστάν) ενώ ήδη από τις πρώτες ημέρες που έγινε γνωστό το θέμα έχει αυξηθεί η ετοιμότητα στα σύνορα του Έβρου, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για υλική ενίσχυση των εμποδίων στα σύνορα αλλά και με διπλασιασμό του προσωπικού των περιπολιών για το μεταναστευτικό.



Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 19 Αυγούστου, 2021 12:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV