ΔΙΠΑΕ: Να μεταφερθεί το Τμήμα Νοσηλευτικής από το Διδυμότειχο στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Νewsroom 4 Απριλίου, 2022 13:35

ΔΙΠΑΕ: Να μεταφερθεί το Τμήμα Νοσηλευτικής από το Διδυμότειχο στην Αλεξανδρούπολη

Το σενάριο μεταφοράς του τμήματος Νοσηλευτικής από το Διδυμότειχο, που βρίσκεται, στην Αλεξανδρούπολη επιστρέφει έντονα καθώς αναφέρεται στην εισήγηση που αφορά συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος του προέδρου της Διοικούσας κ. Καίση.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Νοσηλευτικής ανήκει διοικητικά στο ΔΙΠΑΕ ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται θέμα μετακίνησης του τμήματος στην Αλεξανδρούπολη αυτή τη φορά “με δεδομένη την ύπαρξη Νοσοκομείου στην Αλεξανδρούπολη για την δυνατότητα πρακτικής και εν γένει άσκησης των φοιτητριών και φοιτητών” όπως εξηγείται στην εισήγηση η πρόταση μεταφοράς.

Το θέμα έκανε γνωστό με σχετικό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα esos.gr, όπου χαρακτηριστικά αναφέρεται πως το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος είναι ένα “καζάνι” που “βράζει” από την περασμένη Πέμπτη μετά την εισήγηση του προέδρου της Διοικούσας Αθ. Καίση για συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων.


Αναφορικά για το τμήμα του Διδυμοτείχου η εισήγηση του προέδρου της Διοικούσας του Διεθνούς Πανεπιστημίου, έχει ως εξής:

Ο πρόεδρος της Διοικούσας επικαλούμενος τις απαντήσεις των τμημάτων σχετικά με την αναδιάρθρωση του ακαδημαϊκού χάρτη του Πανεπιστημίου αναφέρει στην εισήγησή του τα εξής:

Το ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Διδυμότειχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου ο οποίος θα μιλήσει για το θέμα αναλυτικά αύριο Τρίτη 5 Απριλίου στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου”.


Συντάκτης Νewsroom 4 Απριλίου, 2022 13:35

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV