Διενέργεια Εξετάσεων για απόκτηση, ανανέωση και επέκταση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επικινδύνων Εμπορευμάτων (ADR)

Συντάκτης Νewsroom 15 Ιουνίου, 2012 08:39

Διενέργεια Εξετάσεων για απόκτηση, ανανέωση και επέκταση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επικινδύνων Εμπορευμάτων (ADR)

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου αποφάσισε την διενέργεια γραπτών εξετάσεων για την απόκτηση και ανανέωση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων (ADR), για την περίοδο Ιουνίου 2012.


Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Κεντρικού Κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Καραολή & Δημητρίου 40)  την  Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 στις 11:00 π.μ.

Η διάρκεια της γραπτής εξέτασης ορίζεται σε  30 λεπτά.

Τελευταία ημέρα υποβολής των οριστικών καταστάσεων των υποψηφίων καθώς και των σχετικών αιτήσεων που θα πρέπει να υποβάλλει η Σ.Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε.Ε. στην Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Έβρου, είναι η 19η Ιουνίου 2012, ημέρα Τρίτη.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις :

α) Υποψήφιοι, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στην κατάσταση που έχει υποβάλλει η νομίμως λειτουργούσα Σ.Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε.Ε. στην Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών μέσα στην προθεσμία  που ορίζεται παραπάνω.

β) Υποψήφιοι, για τους οποίους δεν έχουν κατατεθεί όλα ανεξαιρέτως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακόμα και εάν αυτοί συμπεριλήφθησαν στην κατάσταση που υπέβαλλε η Σ.Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε.Ε.

γ) Υποψήφιοι, για τους οποίους θα αποδειχθεί ότι δεν συντρέχουν αθροιστικά οι προϋποθέσεις της με αριθμ. 60740/1027/1995 Απόφασης του ΥΠ.Μ-Ε., όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, ακόμα και αν συμπεριλήφθησαν στην κατάσταση  που υπέβαλλε η Σ.Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε.Ε.

Οι υποψήφιοι, για να τους επιτραπεί η συμμετοχή τους στις εξετάσεις επιδεικνύουν στην επιτροπή εισερχόμενοι στο εξεταστικό κέντρο όλα  τα  παρακάτω :

α) Την αστυνομική τους ταυτότητα ή την βεβαίωση εγγραφής τους (για πολίτες από κράτος μέλος της Ε.Ε.) ή την άδεια παραμονής τους (για πολίτες από κράτος μη μέλος της Ε.Ε.) ή το ειδικό δελτίο ταυτότητάς τους  (για ομογενείς).

β)  Την ισχύουσα κοινοτικού τύπου άδεια οδήγησης.

γ) Το πρωτότυπο Πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης που κατέχουν, εφόσον συμμετέχουν σε εξετάσεις ανανέωσης ή επέκτασης.

Η Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών δύναται να τροποποιήσει την ημέρα, την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής των εξετάσεων, ανάλογα  με τον συνολικό αριθμό των υποψηφίων και τις υπηρεσιακές ανάγκες που θα προκύψουν, με νέα απόφαση, που θα εκδοθεί τουλάχιστον 2 ημέρες από την ήδη καθορισμένη με την απόφαση αυτή, ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων. Η τροποποιημένη απόφαση θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο και θα αποσταλεί στη Σ.Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε.Ε., προκειμένου  να ενημερωθούν εγκαίρως όλοι οι υποψήφιοι.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα εκδοθούν μετά την διόρθωση των γραπτών και θα αναρτηθούν στην Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Έβρου. Αντίγραφο των καταστάσεων θα αποσταλεί στην Σχολή Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε.Ε.

Κατά της Απόφασης αυτής και σύμφωνα με το άρθρο 227 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 88/Α΄/2010) μπορεί να υποβληθεί προσφυγή, από όποιον έχει έννομο συμφέρον, ενώπιον του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας και Θράκης εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από την ανάρτηση της στο διαδίκτυο.

 


Συντάκτης Νewsroom 15 Ιουνίου, 2012 08:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV