Διδυμότειχο: “Learn 2 Swim” στο Hotel Plotini

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 13 Ιουνίου, 2020 17:16

Διδυμότειχο: “Learn 2 Swim” στο Hotel Plotini

Το Hotel Plotini φιλοξενεί, το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: “Learn 2 Swim” Summer Swimming Camp 2020.

Το καλοκαιρινό camp θα πραγματοποιηθεί σε 3 περιόδους διάρκειας 5 εβδομάδων, παρέχοντας ποικιλία ωρών και επιπέδων, με την επιλογή ταχύρρυθμης ή κανονικής διδασκαλίας. Τα 10ωρα μαθήματα, θα καλύπτονται σε περίοδο 5 ή 10 ημερών, αναλόγως με το καλοκαιρινό πρόγραμμα του παιδιού σας και τις περιόδους που επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

Με προπονητή τον Μιρμιγκίδη Γιάννη, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία κολύμβησης στις αναπτυξιακές ηλικίες, σχεδιάστηκαν 4 εκπαιδευτικά προγράμματα, με μεθόδους διδασκαλίας αναλόγως με το κολυμβητικό επίπεδο και τις ανάγκες του κάθε παιδιού. Υποστηρικτές αυτού του προγράμματος είναι το κατάστημα αθλητικών ειδών SPORT CENTER και η εταιρεία καλλυντικών προϊόντων Avene, που με τη προσφορά τους συνεισφέρουν στη πραγματοποίηση αυτού του camp.


Πληροφορίες για το πρόγραμμα:

  • Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάρια αλλά και σε παιδιά που είχαν συμμετάσχει σε μαθήματα κολύμβησης κατά το παρελθόν, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να συνεχίσουν, εξελίσσοντας κι άλλο τις κολυμβητικές τους δεξιότητες. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί τμήμα ενηλίκων εκμάθησης.
  • Όλο το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην πισίνα του Hotel Plotini στο Διδυμότειχο, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της ισχύουσας νομοθεσίας περί Covid – 19 σε χώρους άθλησης.
  • Το camp απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 – 14+ ετών όλων των επιπέδων, καθώς επίσης και σε ενήλικες που ενδιαφέρονται να αντιμετωπίσουν το φόβο τους, να μάθουν βασικές αρχές κολύμβησης ή και να βελτιώσουν την τεχνική τους.
  • Στην έναρξη της κάθε περιόδου και κατά την εγγραφή σας θα σας δοθεί μια Υπ. Δήλωση και μια ιατρική βεβαίωση όπου και θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε.
  • Με κάθε εγγραφή θα δίνεται δώρο μικρή τσάντα με προϊόντα καλοκαιρινής προστασίας για το παιδί και την οικογένεια, προσφορά της εταιρείας καλλυντικών ειδών Avene.
  • Για όλους τους συμμετέχοντες δίνεται έκπτωση 15% από το κατάστημα Sport Center για την αγορά κολυμβητικού εξοπλισμού.
  • Με την επιτυχή ολοκλήρωση της περιόδου τα παιδιά θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής .
  • Ειδικά πακέτα προσφορών για αδέρφια και συνδυασμό περιόδων.

Υπεύθυνος Προπονητής του Summer Camp:
Μιρμιγκίδης Γιάννης / Πληροφορίες και εγγραφές από Πέμπτη 11/06/2020 στο παρακάτω τηλέφωνο: 6943668517. Θα τηρηθεί αυστηρά, σειρά προτεραιότητας.

Αναλυτικό Πρόγραμμα:


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 13 Ιουνίου, 2020 17:16

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV