Διδυμότειχο: Βρήκε στα σκουπίδια ξυστό που κέρδιζε 10.000 ευρώ και το παρέδωσε!

Συντάκτης Νewsroom 9 Φεβρουαρίου, 2021 10:00

Διδυμότειχο: Βρήκε στα σκουπίδια ξυστό που κέρδιζε 10.000 ευρώ και το παρέδωσε!

Μπορεί για κάποιους οι καλές ειδήσεις να φαίνεται πως… σπανίζουν ωστόσο υπάρχουν και πολλές φορές μας φτιάχνουν την ημέρα.

Αυτή η καλή είδηση μας έρχεται από το Διδυμότειχο και το Πρακτορείο ΟΠΑΠ Τσινούδης όπου την Κυριακή το πρωί παίκτης έπαιξε ξυστό το οποίο κέρδιζε 10.000 ευρώ όμως δεν το κατάλαβε και το πέταξε στα σκουπίδια!

Η καλή του τύχη όμως δεν τον εγκατέλειψε καθώς κάποιος όχι μόνο το είδε στα σκουπίδια τυχαία αλλά κατάλαβε πως το συγκεκριμένο ξυστό κέρδιζε και μάλιστα ένα μεγάλο ποσό, και στην συνέχεια μάζεψε και παρέδωσε το τυχερό ξυστό στον πράκτορα. Στην συνέχεια ο πράκτορας μέσω της κάμερας που διαθέτει το κατάστημα εντόπισε τον πελάτη και του παρέδωσε πίσω το τυχερό ξυστό!


Σίγουρα μιλάμε για ένα γύρισμα της τύχης που θα είχε λήξει πολύ άδοξα όμως σε αυτήν την περίπτωση δεν ήταν μόνο η επιμονή της τύχης αλλά κυρίως η παρατηρητικότητα και το φιλότιμο του ανθρώπου που όχι μόνο είδε το τυχερό ξυστό και κατάλαβε το λάθος αλλά φρόντισε και να επιστρέψει στον δικαιούχο του!

Σίγουρα από τις ειδήσεις που όχι μόνο μας φτιάχνουν την μέρα αλλά πραγματικά μας γεμίζουν ελπίδα στις δύσκολες μέρες που ζούμε!


Συντάκτης Νewsroom 9 Φεβρουαρίου, 2021 10:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV